Selcennnn Duyguaksoy evet küçücük onu arkamda nasıl birakicam korkusu var birde 🥹aynı zamanda doğum yapicaz 😂
Duyguaksoy Selcennnn çok haklısın canım rabbim yardım etsin inşallah 🤲Ekim diyor da doktor bana pek duracak gibi gelmiyor bakalım hayırlısı kıpır kıpır 😄
Selcennnn Ranarumi ben 2. Gün kalkmak zorunda kaldım maalesef 🥲 ama uzun sürdü dikişlerin düşmesi yine de erken kalktığım için çabuk toparladım
Dfn511 Selcennnn benimde ilk dogumumda su patlamıştı 8 saat sürdü Doğum biraz dikiş vardı şimdi ikinciye hamileyim daha dogrusu iki ve üçe😅ikizler çünkü dün doktor dedi ikinci dogum daha çabuk oluyo bakalım yaşayıp görücegiz
Selcennnn Dfn511 ikizler sezeryanla oluyor genelde ama bilemem tabi. Allah yardımcımiz olsun çok zor ama insan unutuyor 😂
Eluskonunannesi Selcennnn benimde ikinci gebelik. İlkini 4 saat içinde doğurmuştum her doğum aynı olmuyor dedikleri için şimdi çok korkuyorum bende 😔
Dfn511 Selcennnn herkes öyle diyo ama ben yurt dışındayım bebeklerinde kafası aşagıda 3 doktor kontrolümü yapıyor 3üde normal olucak dedi hastaneye kayıtta yaptırdık artık hayırlısı bekliyoruz
irem88 Selcennnn kesinlikle ilk doğuma göre çok kolay oluyor 3. Doğum hele daha kolay oldu ben bile anlamadım😂şimdi 4. Hamileliğim inşallah bunu evde doğurmam😂😂
Selcennnn irem88 maşallah maşallah 🫶benim planlı değildi sürpriz yumurta bu 😂birdaha çocuk düşünmüyorken oldu zaten aralarında 15 ay olacak 😂 inşallah benimki de kolay olur ya korkuyorum 🥲
irem88 Selcennnn benimde şimdiki öyle süpriz🤭4. Çünkü🫣yicek ekmeği varmış gelmişler sağlıkla gelsinler kuzucuklar
Zeyyno_ Selcennnn Bnde merak ediyorum ikinci gebeligim doğumum nasıl olcak Rabbim herkese kolaylık versin inşallah 🙏
Selcennnn Duyguaksoy durur durur benim oğlum da öyleydi zamanında doğdu 😂bu kiz bakalım bu nasıl olacak 🫠😂
denizleo09 Bende çok korkuyorum ya :/ benim sezaryen ama üzerinden 11 yıl geçti bazen çocuğuma bakıp bunu nasıl doğurmuştum diyordum kendime😂 Doğuma 3 ay kaldı bazen birden aklıma geliyor modum düşüyor 😂
Selcennnn denizleo09 benimkilerin arasında 15 ay olacak 🥲siz buyutmussunuz yardımcı da olur hem bizim de 3 ay kaldı asıl ben korkuyorum 😂