Haticebaysalll Canim o genelde ani hareket yaptiginda ani donme birden kalkma vesairede birden sancı girer cok normal. Bende cok vardi ani hareketlerden sakın dediler, kaslar geriliyo ya artik büyüdüğü için, tamamen ondan kaynaklıymış. Hareketlere de geleyim 🤗 biz tam 14+6 yız bugün . 12. Haftamda seğirme gibi ama kıprasma gibi seyler hissettim onemsemedim internette en erken 16. Hafta diyo çünkü. Ama aradan 2 hafta gecti bu surede 2 kere daha oldu tabi. Tam 14. Haftama girdiğim geçe düz bi şekilde yatakta yatarken bi baskı hissettim bi baktım karnımın sağ tarafında bi tümsek 😂 ödüm koptu eşimi bile uyandırdım. Ama dolandım evde biraz geri yattım elle dokunarak baktık orda sertlik diğer taraf yumuşacıktı. Bikac saniye sonra yavaş yavaş ortaya kaymaya başladı tam ortaladı şişlik de gitti 😅 o gunden beri de masallah hiç durmadı özellikle ayni şekilde uzanıp onunla ilgilendigimde kıpır kıpır oluyo elimin altında😍 eşim o günden sonra hamile olduğumu yeni idrak etmiş gibi oldu valla 😂 gerçi o da ben de 😉