Ebbruc sltn2686 doğumdan sonra lekeler geçiyo diyolar genelde ama işte benim öncekinde az da olsa kaldı yüzümde, bunda daha da kötü oldu o yüzden korkuyorum kalırsa diye
Ebbruc Alpmom__ benimde perdeler falan hep kapalı ama süreyim bundan sonra sürekli bide öyle deneyeyim 🥲
Ebbruc Hulo2105 ay ne bileyim öncekinde herşeyi yaptım bunda pimpiriklendim bide üşengeçlik var tabi 😂 bu koreco markası nasıl acaba herkes çok övüyo da
irem88 Ebbruc genelde kız bebeklerde oluyor lekelenme benimde kızlarıma oldu oğlumda hiç olmadı şimdi yine hamileyim çenemde oluyor benimde sadece ama kırk içinde hep geçti
Ebbruc irem88 kuzenim kız bebeğe hamile 31 haftalık benim ondan daha çok lekem var, cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum yani
Hulo2105 Ebbruc valla hiç duymadım zaten öyle çok üründe kullanmam 1-2 tane alırım memnun kalırım yıllarca onu kullanırım😂😂
irem88 Ebbruc bende şimdi sizden duyunca cinsiyetle olmadığına inandım🤭demekki erkeklerde de oluyormuş benim kızlarda leke olunca bide hep akrabalarımın kızlarında oldu erkeklerde olmadı bizde öyle düşünüyorduk açıkçası
Hulo2105 Ebbruc yani bana açıkçası işe yarıyor gibi geldi lekeler için falan yüzüm daha bi tek renk görünüyor 6 aydır falan kullanıyorum
Ebbruc Hulo2105 bende bi ara kullandım ama rutin haline getiremedim sonra da bıraktım ama devam edeyim gaza geldim , onları kullanınca da yine güneş kremi şart zaten
Ebbruc Sumisali_ bebeğim sağlıklı olsun, zamanında doğsun yeter bana ama öncekinde bu kadar olmayınca bi tık endişelendim . Bi de beyaz tenliyim çok belli oluyo ondan moralim bozuldu 🥲
Ebbruc irem88 yok yok cinsiyetle alakalı değil, genelde kız bebek anneyi çirkinleştirir diye bi hurafe var ama bu çok değişen bi kavram ☺️
Sumisali_ Ebbruc yani bu değişimler canımızı sıkıyor tabi ki ama olsun bence biz her halimizle güzeliz 😊🌸
Ebbruc Sumisali_ aynaya bakınca sadece lekelerimi değil büyüyen ve kendini belli eden göbeğimi de görüyorum bu yüzden bence de her halimizle güzeliz 🥰🙏🏻