Pamuk BirazbundanBirazondan1 Neyse bu zamana kadar sallamadan geçmiş,artik az kalmış o artık yetişkin olacak😂
Pamuk BirazbundanBirazondan1 Neyse bu zamana kadar sallamadan geçmiş,artik az kalmış o artık yetişkin olacak😂
minik_kurabiyeee Pamuk anladım canım çok teşekkür ederim 😍 tummy time de duruyor mu bebeğin benimki hiç durmuyor 😂😂😂😂
xhbgns Pamuk Ay bebeler neden böyle ne anlıyorlar anlamıyorum ama kafamızda saç kalmayacak 😂 Kuduruksporlar iş başında tek dertleri kudurup rahat vermemek 😂 Ya evet doktorlar baş tacı ama bence de her çocuğu annesi daha iyi bilir ya hastalık vs olmadıkça tabii doktor orda en fazla 30-45 dk muayene edip konuşup karar veriyor 7/24 bizimle bebe sonuçta 😂 Biz de doktor tavsiyesiyle başlamıştık ama taşınmaz olarak kaydettireceğiz yakında böyle giderse bebeyi o yüzden azaltmak en iyisi dedim 😂 Az önce salatalık kemirdi bazen blw yaptırıyorum 😂 bugünlük ek gıdası salatalıktı 😂 Sebze meyve durumu nasıl hangisi ağır bastı 🥲
Pamuk xhbgns Ahahaah kudurukspor😅 Benim oğlan öyle çok fazla kilolu değil ama daha küçük yemekte zorlaniyor ondan ara verdim. Sebzeyi pek sevmiyor ama meyve çok seviyor. Sebze olarak sadece tatlı patatesi sevdi.
Deletedmom_116 denizalismom oglum var herşeye rağmen ikinci çocuk düşünüyorum 4 aydır Korunmuyorum 😂😂ama olmadı korunuyokken olmuştu düştü eğer dusmesedi 6 aylıktı Karnimda🥲🥲
denizalismom Deletedmom_116 iyi cesaret ya bu da erkek olursa 😂😂 hayırlısıyla nasip olsun inşallah 🌸🙏
mommys1 Pamuk haftaya 7 aylık olucak ben 5,5 aylıkken basladım tadımlara patates yoğurt kabak yumurta sarısı vs hepsini tattırdım her gün bişey veriyor musunuz siz ? bazen yiyor bazen yemiyor avokado vs sevmedi çok labneyle yoğurt seviyor . irmikle pirinç unuyla mama yapıyorum bazen ama onu haftada 1 vermek gerekiyomuş. su içiremiyorum içsede geri kusuyor daha ek gıda sürecine alışamadık 🥲
Pamuk mommys1 Biz 5 aylıkken başlamıştık ama biraz ara verdim,pek severek yemiyor bazi şeylerde öğürüyor😪
Deletedmom_116 Melodimm buyrunuzz xndjdj 😂😂etiketlemeaen pisttan haberim yok ya oğlum 13 ay 8 günlük bebekim ikinciyi düşünüyorum nasip ne zamansa hemen olsun diyede ustelemiyorum ne zamansa artık oğlum aşırı arsız bı bebek yürümüyor ama uçuyor 😂bı iki gündür de Atesleniyor azı köpek dişleri kabarikti sanırım onlar yapiyo geceleri özellikle gün içinde sürekli bana yapişacak dibimde duracak islerimi engeleyeck uykus gelince eğer keyfi yerindeyse yanıma gelir kıvrılır uyur yoksa duamn eder falan birsuru şeyler 😂😂
Melodimm Deletedmom_116 Cesaretine hayran kaldım😂😂🤣Ben korkudan 2 yi ağzıma almıyorum.Allah tez zamanda nasip etsin inşAllah ikinci bebişi😍🤲🏻Bebise geçmiş olsun bu diş çok zor ya benim kızımda huzursuz diş yüzünden.
xhbgns Pamuk Tatlıcı olacak demek ki senin oğlan ama belki ilerde sever 🌸 Sağlıkla büyüsünler de 1 yaşından sonra hepsinin acısını çıkartacaklar 🥲
mommys1 Pamuk ben tek basıma bakıyorum kaynanamın cok bir yardımı yok çok sıkışırsam mecburiyetten gelip bakıyor cocuğa ailem uzakta bende bisiler yedirmeye çalışıyorum karnı doydu mu anlamıyorum ne kadar mama vericem bilmiyorum alışana kadar yardımcı birisi olsa iyi olacakta 7 aydır tek başıma çabalayıp duruyorum 🥲
Pamuk mommys1 Benimde burada kimsem yok eşim yardım ediyor sadece.Ek gıda şuan için sadece tadımlık zaten ayni şekilde mama vermeye devam edecekmisiz
mommys1 Pamuk kolayca atlatırız insallah bu süreçleri de 🙏 ek gıda döneminde çok alışmazsa ilerde yemek yemez mi acaba
Pamuk Tatlı patates yoğurt Yumurta sarısı,labne,pekmez,organik bebe biskuvisi Bebek tarhanasi,sarımsak ve zeytinyağı ile pişirip biberonla veriyorum. Cam rendede muz elma ceviz geçiriyorum az irmik pişirip katıyorum. Benim oğlan bu yazdıklarımı seviyor.
Melodimm Pamuk Havuç yulaf ezmesi patates meyveli yoğurt muz elma karabuğday bunları seviyor benim kızım da🌺😂
Deletedmom_116 Melodimm Normal dişleri olsa gene biraz sakinlestiriyorum bunlar başkaymis ya Ama cesaret mi ne bilmiyorum çok güzel bişey ya bı daha olsun🥹🤣
Pamuk mommys1 Yer yer doktor 1 yaşına kadar tadım süreci diyor ondan sonra asıl beslenme sürecine geçermiş.