Pamuk
Uykusuz her gün 😂
Uykularımız iyice bozuldu her uyandığında yeni güncelleme alıyor, o aldıkça uyumuyor biz de iş güç yapamıyoruz 🤷🏼♀️ çığlıkla bağırmayı öğrendik öncekiler bağırmak değilmiş ayrılık kaygılarımız başladı iyice yapışık ikiz olduk…
Ek gıda ben azalttım, şişkoydu zaten zor taşıyordum iyice şişmesin dedim hoş şişirecek şey vermedim öyle irmik bile birkaç kez sırf kilo almasın diye ama yine de tek öğün veriyorum o da öğlen gibi ceviz ve hindistan cevizi yağını mutlaka verdiğim şeylere eklemeye başladım (zeytinyağına ek).
Analık çok güzel ama bir o kadar da yorucuymuş ya da benim bebem kuduruk olduğu için bilmiyorum. Tuvalete gittiğime şükrediyorum o da uyurken gidebiliyorum. Küçücük bebeğiyle ev kırklayıp temizlik yapanlara hayranım, asla olamıyorum.
Etrafında tam tur kendi kendine dönüyor, arada konuşmaya çalışıyor bağırarak öyle bir şeyler anlatıyor bazen anne falan dediğini düşünüyoruz ama tamamen uydurmamız da olabilir, desteksiz oturuyor çok uzun süre olmasa da oyuncaklarıyla daha çok oynamaya başladı artık anne dışında babayı da görünce mutlu olup sarılmak istiyor. Öptüğünü zannedip bizi emmekle ısırmak arası bir şeyler yapıyor bir de en sevdiği şey saç çekmek.
Bizde durumlar böyle, sende nasıl pambık kız?