Adancc 19 aylık oğlum var ve ben 12 haftalık hamileyim 🤦🏻♀️tamamen yıkılmadım ayaktayım modunda devam ediyoruz 😂
Sadeceanne2 Pamuk amin canım benim amin aynısı bildiğin kız versiyonu gıdığına yanak çene boğumlarına kadar aynısı saçının ayrımı çıkış yeri yönüne kadar her şeyi aynı içeride unutulmuş ikizi sanki çok iyi geldi
Sadeceanne2 Pamuk çok istemiştim çok şükür nasip oldu Rabbim ne büyüksün hamdolsun isteyen her anneye nasip et bak sana kızımın oğlumun resmini özel den atacağım ne kadar benziyor sende inanamazsın
Aybarssmom_ Pamuk @Melodimm sormaa ne haldeyiiim sormaaa kederdeeyiiimm 🤣🤣🤣 günler sonra girebildim uygulamaya asla boş vaktim yok kendime ayırabildiğim zaman dilimi çok az, diş çıkarıyoruz 🥲
ilkgozagrim__ Pamuk unuttun beniii etiketlemeyi sanırımmm büyüdü mü prematüre bebişiii napıyo iyi mi biz 5 gün sonra 4 aylık olucaz yavaş yavaş tatlı şeyler veriyorum ucundan ucundan
ilkgozagrim__ Pamuk ek gıda programın var mı kuzu bana versene varsa 2 ay sonra banada Lazım olacak çünkü ne gibi Zorlukları var bidee