dogurangaplumba umrumdadegil daha iyi çok şükür 1 ağustosta gitcez galiba hem ilaydanın hemde annemin doğum günü sürpriz yapalım dedi eşim günübirlik gidip geliriz dedi 3 4 saatlik yol akşam yemeğine gidip gece o kadar tekrar yol çekesim yok bakalım napcaz
denizgurbuz Pamuk dün ve bugün patates tattık limon vermiş gibi yüzünü ekşitti ama yedi 😂 yarın havuc var bakalım napcak😂
Pamuk denizgurbuz Benim oğlan patates hiç sevmiyor bende tatlı patates veriyorum. Hadi inşallah başarılı gecer😂
denizgurbuz Pamuk evet doktor tatlı patateste olabilir demişti deneyebilirim aslında 😂 ay inşallah tek tek tadımlar bitse karıstırmalar başlasa daha cok sever inş😂
Ebbruc Pamuk ahh inşallah daha 5.5 ay var önümüzde, sağlıkla zamanında bi doğduğunu göreyim de inşallah 🙏🏻❤️ daha güzel günleri olsun inşallah
Sadeceanne2 Pamuk amin canım benim amin aynısı bildiğin kız versiyonu gıdığına yanak çene boğumlarına kadar aynısı saçının ayrımı çıkış yeri yönüne kadar her şeyi aynı içeride unutulmuş ikizi sanki çok iyi geldi