Fatmabuuyurr Kızlar iki tane test aldım ikisindede silik çıktıı adetim iki gün gecikti asla gecikmiyordu https://share.icloud.com/photos/096nePO4pYRMJfNWIpY1N6m0Q
yokusbebek Fatmabuuyurr Ben de 3 gün gecikince yapmıştım. Aynı böyle çıktı. Şu an 31 haftalık hamileyim 🤭
Psk1998 yokusbebek bende olmadım bu ay da denedik aslında 2 gün gecikmiş hali şuan bugün yaptım ama yok negatif çıktı acaba beklemem daha mı doğru
Fatmabuuyurr yokusbebek allah bağışlasın iki testide bugün yaptım çok heyecanlıyım akşm eşim gelince durumu anlatıp hemen kan testi vericem allah istiyen herkese nasip etsin biraz silik olması beni şüphelendirdi
yokusbebek Psk1998 Benim kaset test mı diyorlar onda negatif çıkmıştı. Erken gebelik testinde silik çıktı.
Psk1998 Fatmabuuyurr evet predictor aldım. Ama ben 4 ay önce kalp durması sonucu kaybettim. Onu da regl gecikmesinin 4. günü yapmıştım o zaman bile çok silikti. Belki simdi de o yüzden negatif olabilir 🥲 beklemem gerekiyordur
Senay07 Fatmabuuyurr evet hamilesin değer için ama iki güne bir kan vermen lazım yükselecek mi bakman için canım hayırlı olsun inşallah tutunur
nur-can621 Fatmabuuyurr sonuca göre evet hamilesiniz 2 gün bekleyin kan verin değer yükselince netleşiyor sonra kese görme ve kalp atışını duyma zamanı ay bende heyecanlandım 😀