ruveyda_34 Whitecolour benımde doktorum 1 ocak dedı ama normal dogum olursa belkı daha gec olabılırmıs 17. Haftamdayım sağlıkla gelsin bebişlerimiz😍
Whitecolour ruveyda_34 sezaryende 2 hafta önce filan alıyorlar benim 1 ocağa denk geliyor ama ben biraz daha kalsın istiyorum
ruveyda_34 Ebbruc ayyy hadi hayırlısı sağlıkla gelsin bebeklerimiz bende 17. Haftamdayım😍ocak 1 denıldı normal dogum olursa daha gec belkıde😍
Ebbruc ruveyda_34 amin amin inşallah 🙏🏻 benim tarih olarak 18 ocak gösteriyo ama sezeryan olacağı için muhtemelen 38.haftada falan alınır inşallah erken doğum olmazsa 🥰
Nisa10 ruveyda_34 sizinde sağlıkla doğsun bebeğiniz hangisinde rahat edecekseniz ona göre seçersiniz doğum şeklini herşey sağlıkla olsun 😊
ruveyda_34 Nisa10 amin saolunn 🥰ilk gebeliğim oldugu ıcın tam emın olamıyorum hangısı bana uygundur dıye doktorum ne derse ona gore hareket edıcem
ruveyda_34 Whitecolour kac haftalıksınız benımde 1 ocak ama sezeryan degıl yanı daha dogum seklını konusmadık erken dıye 17 haftalıgım
Whitecolour ruveyda_34 15 haftalığız şu an 14 Ocak doğum ama benim ilki sezaryen olduğu için bu da öyle olacak 1 Ocak-6 ocak arası alınır diye düşünüyorum bebeğim
Nurcantas65 Bende 12 haftadayim Ocak sonu Şubat başı görünüyor. İkinci bebeğim ilki normaldi,bunuda öyle düşünüyorum bakalım nasıl olacak. Bazen ebe ile evde doğumu bile düşünüyorum,rahat oluruz diye bakalım nasıl olacak
Happy-melek1997 ruveyda_34 16+4 haftalığım son adete göre doğum tarihimiz 9ocak görünüyor ilk gebeliğim ben normal istiyorum ama onda da dikişten çok korkuyorum sezaryan şu anlık düşünmüyorum zaman da daha var o yüzden korkuda basması ☺️tabi bi aksilik yada sezeryana gerek duyulmadığı sürece normal olur inşallah