12betul Kbr_ylc02 amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize .. insan olmayanı istiyor ama olsun 3 kız nasip ettiğinde vardır. Rabbimin hikmeti çok şükür hayırlı sağlıklı evlat olmaları tek dileğim inşallah
Uzun0202 helloandhello 9+4 selamlar ne bulatı var ne kusma ara baş dönmesi halsizlik ve uyuklamak vat
9Busra9 Uzun0202 ayy inşallah böyle bulantısız bitiririzz 🥰 benim 1 hafta geriden geliyor eğer yetişirse haftasına 10 haftalık umarım yetişir 😅
br2023 Kbr_ylc02 Şuan geçti arada sırt ağrım oluyor sadece o da gebelikte normaldir zatn eşin masaj yapsn her gün bı 10 dk fln
Huriye11 Birhayalimvr evet benimde 18 haziran canım. Dün gece kanamam oldu hemen acile gittil şükür kontrol altına alındı ve keseyi gördük cuma gitmeyeceğim kese için istirahat önerdi doktorum🥹
Birhayalimvr Huriye11 yaa çok geçmiş olsun canim bende keseyi gördüm bugün ama bebek aşağıya tutunmuş daha güzel bir yere tutunabilirdi dedi morali mi bozdu ya
Gulnarty 10 +5 haftaligim hic bir sikintim yok cok sukur en son 6 haftalikken gidip kalp atişini duymusdum 3 gun sonra gidicem insAllah bir sorun olmaz 🤲