biranne__ helloandhello 36 olduk şuan hıçkırıyor bebiş 😂😂 sıcak basmaları nefes daralmaları bel ağrıları derken geçiyo zaman
Kb4576 helloandhello 12+4 bulantilairm azaldı gibi hissediyorum iştahım da açıldı biraz fakat ne yesem gaz yapıyor 😄
9Busra9 Kb4576 ben 9 haftalık hamileyim ilk günden beri deli gibi gaz var mide bulantısı vs yaşamadım hiç tek sıkıntım gaz oldu 😂
esdemiralay Cerend_ Ben de aynıyım yaaa 🤰🏻🥺 gece uykularım sıfır. Aşırı halsizim sıcaklarda çok yoruyor sodayla bütünleştim artık resmen
Letubra lalhiguk fark eder etmez genel cerrahiye gittim yapacak hiç bişey yok diyip 2 krem verdi. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ara ara ne büyüyor ne de küçülüyor duruyo orda😄 siz kurtulabildinizmi
Kbr_ylc02 12betul sağlıkla kucağına al canım inşallah kızı erkeği yok zaten sağlıklı olsun da en önemlisi o 🌺
12betul Kbr_ylc02 amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize .. insan olmayanı istiyor ama olsun 3 kız nasip ettiğinde vardır. Rabbimin hikmeti çok şükür hayırlı sağlıklı evlat olmaları tek dileğim inşallah
br2023 Kbr_ylc02 Şuan geçti arada sırt ağrım oluyor sadece o da gebelikte normaldir zatn eşin masaj yapsn her gün bı 10 dk fln
sacmalamakizim helloandhello 17+3 olduk 2. bir kızım olacak 😍 şükür iştahsızlığım gitti biraz, bazen de midem bulanacakmış gibi oluyor geri geçiyor. 😅