Sysedayilmaz Eftelya-129 Rabbim hepimize kolaylıklar versin sağlık sıhhatli kolay doğumlarımız olsun gebelik zor
Eftelya-129 Menekse-26 hap kullanıyorum suda eritilen de var ama içemiyorum midem bulanıyor yacok kötü tadı
_-7_- Eftelya-129 benimde bek ağrım çok kötü sabaha kadar uyanığım bir solum bır sağım agrıyo sıcak su torbası kpyun ağrıyan yere bır nebze fayda ediyor her gün 2 saat koyun farkı goruceksınız kasları yumuşatıyor agrıyo günden güne azaltıyo
Eftelya-129 _-7_- evet bnde dünden beri kalın battaniyelerle sariyom terletiyor iyi geliyor ama azıcık hava alınca yine ağrı başlıyor bu sıcak havada da çok kötü battaniye sıcak su torbası kullanmak yanıyoz
_-7_- Eftelya-129 of çok ıyı anlıyorum bel ağrım tam gecıyor dışarı çıkıyorum rüzgar esıyor akşamına bel ağrım yine geliyor maalesef niye böyle anlamadım sabredecez güzel günler ıcın
Eftelya-129 _-7_- dün gece yine acile kaldırdılar beni dayanamadım hamilelikle ilgili olduğunu sanmıyorum dedi doktor kalp damar bölümüne git dedi ona da bugün gittim doktor yoktu
Seyhanay Eftelya-129 bende de vardı aynı durum 26.ci haftada bebiş sinirlere baski yapıyordu bir ay sonra geçmişti
Eftelya-129 Seyhanay 30.hafta boyun kol omuz bacak ağrısı uyuşması başladı en çok boyun kola vuruyor du ağrı onlar azaldı 2 haftadır sol bacağımin tutmuyor kalp damara yönlendirdi artık