Eftelya-129 Kızlar başına gelen varmı sabaha kadar ağrıdan ağlıyorum asla oturamiyom bacağımı bukemiyom ayakta uzanınca da geçmiyor ağrısı sızlıyor yanıyor uyuşuyor çok kötüyüm cokkk lütfen bilgisi olan yazsın
Mervecemiray Eftelya-129 yürümek çok zor biliyorum ama yürüdükçe rahatlıyo akşamları falan yürüyün . 34+1 im aşırı derece kilo aldım işte yoğun olmadığım zaman ağrım çok oluyo ama işte ne kadar aktif olursam ağrım azalıyo
Zuleyha_18 Eftelya-129 bende 33 e giricem dediğin gibi benim de sağ bacak kemiğim genitale doğru acayip ağrı yapiyor bazen o an yatmak dışında bişi yapamıyorum yürümek mümkün değil
Edessanr_ Eftelya-129 bu yüksek minarelli sade sodalar varya onlardan iç canım hamileliğimin 35. Haftasından itibaren ben hergün içtim doktorum söylemişti cidden baya faydasını gördüm
Eftelya-129 Mervecemiray yürüyünce daha kötü oluyorum artık bacağım tutmuyor hiç şuan da aşırı üşüyorum basım gözüm çatlıyor
_-7_- Eftelya-129 benimde bek ağrım çok kötü sabaha kadar uyanığım bir solum bır sağım agrıyo sıcak su torbası kpyun ağrıyan yere bır nebze fayda ediyor her gün 2 saat koyun farkı goruceksınız kasları yumuşatıyor agrıyo günden güne azaltıyo
Eftelya-129 Zuleyha_18 bn yatamıyorum da çok değişik bişey yaşıyorum kimsede de görmedim böylesini ya
Sysedayilmaz Eftelya-129 34 +1 im ben de böyleyim sol bacagım fena uyuyunca sol tarafıma yatıyorum mecburen kalkınca net uyuşmuş oluyor ağrı yapıyor anlamadım
Eftelya-129 Sysedayilmaz sabit durunca da ağrıyor dünden beri kalın battaniyelerle sardım terleyince iyi geldi çok şükür tâbi oda çok zor nu sıcak havada
Sysedayilmaz Eftelya-129 Rabbim hepimize kolaylıklar versin sağlık sıhhatli kolay doğumlarımız olsun gebelik zor