Beyazmelekkk Kızlar küçüğüz biliyorum ama heyecan işte ya yorumlarınızı almak istiyorum kesedeki yerine konumuna göre artık nasıl bakiyorsaniz bir bakabilir misiniz rica etsem 🥺❤️🙏
Beybyi Beyazmelekkk 6 haftalıkken bebek kalbi duyuluyor mu bebek görünüyor mu ki ben 7. Hafta da gideyim dedim görünmez kalbi duyulmaz diye
Hanniballl Beyazmelekkk cinsiyeti bebek 😂 bu minnak atom karıncaya mikroskopla baksalar yinede cinsiyeti belli olmaz haşhaş tanesi kadar 🥰 ben ancak 16.haftada öğrenebildim size bol şanslar
Beyazmelekkk Hanniballl ya onu biliyorum hani kesede sağda solda olunca bişey diyorlar ya teori mi ne varmış .
Cevkk Merve_kucuk merve hanm bende fotoğraf yüklemeye çalışıyorum bir türlü yükleyemedim nasıl yüklüyorsunuz 🙂
Merve_kucuk Cevkk sol üst köşede 3 çizgi var orda resim yükle diyorsunuz ama kopyala kısmını bende bulamadım ☺️😁 Bide ben ultrasondan anlamıyorum Gerçek doğum tarihinizi ve hamile kaldığınız ayı söylerseniz Çin takvimine bakabilirim
Fatmaacylnn Cevkk Googledan mutlu fotoğraf yükleme yazın happy moma tıklayın orda link çıkıyor ona basınca fotoğraf yükleme var geleriden istediğiniz fotoğrafı seçiyorsunuz sonra çeviriyor onun da kopyala yapıp yüklüyorsunuz🥰
[silindi] prens_prenses_annesi https://resimupload.org/r/7gMt2z bana da bakarmsnz teşekkür ederim vajinal bakıldı @Zezezeynep @SancarMom
Cevkk Merve_kucuk teşekkür ederim Merve hanım bunhafta kontrolüm var çok heyecanlıyım sizi etiketliycem 😍
Beyazmelekkk Merve_kucuk son adet 6 haziran . 29.03.1996 doğum tarihim ama bebek 6+6 olması gerekirken 6+0 çıktı geç döllenme olmuş olabilir dedi