birmeleginannesi_ Dilara_0 başka doktora gitsem dedim csnim gitmedim kendi doktorumla gün aldık işte 😂😂
T1627 Dilara_0 Allah nasip etti mi valla hiç bisey yapmayan bi anda pırt diye doguruyor nasip olmadi mi kendimizi yirtiyoruz her şeyi deniyoruz olmuyor en iyisi bol bol dua etmek ☺️
Flale birmeleginannesi_ ayh hadi hayırlsıı benimde yarın doğum randevum var 39+6 oldum halan tık yok kasılma gelıyor aha geldi diyorum geri gidiyor bakalım doktorum ne dicek rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inscallah Hayırlı doğumlar🙏🏻💙
Flale birmeleginannesi_ yok yok ben türkiede değilim bizim buradq farklı sistem herşey hastanede doğum tarihinin hesapına göre sana randevu yapıyor cocuk o tarihte gelmesse 10 gün süre verıyor 10. Günü suni ile alıyorlqr yani yarında bi tık olmassa 10 gün beklıcem 🤷🏻♀️
birmeleginannesi_ Flale ayyyyy Allah sabır versin 🙉🙉 o sistem bana hiç gelmezmis 🤭🤭 inşallah yarın kurtulursun canım 🥰
Flale birmeleginannesi_ Evet saat suan 5 uyku uyamıyorum artk o kader zorki uyumak an itabari ile 40. Haftamdaydım rabbim hayırlısınk versin 2 saat sora hastaneye gidicem bebek cok kilo aldıysa durum dahada zorlaşacak 3 hafta önce 3400′du 🤷🏻♀️
nesli123- Flale aynı durumdayız benim bebişte iri 39+4 oldum. Dün çatı muayenesinde dr 2-3 cm açıklık var bu gece kesin gelir bu bebek dedi. Gece fosur fosur uyuduk bebemle. Bana kendini yorma sakın bugün kesin gelecek dedi ama tık yok🙍🏻♀️
Flale nesli123- Demek ki vakitleri saatleri vaar canım nerde yaşıyorsun orasıda sıcakmı rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ben bi giidip geleyim yazarım size😍🙏🏻
esma-4147 nesli123- bendede durum aynı 2 cm açıklık var dedi doktor bu hafta kesin doğar dedi salı günü ama gelen giden olmadı birdaha gittinizmi siz suni sancı falan dedilermi
nesli123- Flale hayırlısı olsun hakkınızda inşallah hayırlı haberler alırsınız. Eskişehir’de yaşıyorum
Flale nesli123- cok teşşekkür edeirm canım rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın sağ slaim alalım kucağımıza❣️👶🏻☺️💪🏻
Flale birmeleginannesi_ yok normal dedi 4 gün sora tekrar gidicem sancılarım gelmesse bakalım kaçda doğucak paşamız😂🤷🏻♀️