Flale nesli123- cok teşşekkür edeirm canım rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın sağ slaim alalım kucağımıza❣️👶🏻☺️💪🏻
Flale birmeleginannesi_ ay korkmuyo değilim diğer cocuklarım zayıf olmasına rağmen 10-12 saat sancı cektim bu bide büyük napqcağım bilmiyorum🤷🏻♀️
esma-4147 nesli123- bendede durum aynı 2 cm açıklık var dedi doktor bu hafta kesin doğar dedi salı günü ama gelen giden olmadı birdaha gittinizmi siz suni sancı falan dedilermi
nesli123- esma-4147 bebeğim suyuna baktırırım sadece sancı olmadığı sürece bir daha muayene istemiyorum alttan da . Tehlike olmadığı sürece suni istemiyorum
Flale birmeleginannesi_ Valla ya acaba biz ne zaman doğudu die post atıcaz yinede Allah’ın işine karışmak istemiyorum geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur rabbim hayırlısını versin inscallah💙
birmeleginannesi_ Flale evet canım ben ilk bebeğimi kaybettim suni sancı çektim 4 saat sonrs kürtaja aldılar (kanamam olmadığı için suniyle kanatmaya çalıştılar ama olmadı kürtaj aldılar) sonra bu bebiş oldu işte 🥹
Flale birmeleginannesi_ Rabbim bu evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım inscallah ben bigün 40+1 oldum paşam cok rahat beklıyor haylan umarım sağ salim alırım kucağıma🙏🏻😂
Flale birmeleginannesi_ ayh hadi hayırlısı canım rabbim bi avazda kurtarır inscallah darısı bizlere olsun 40+2 oldum haylan tık yok🥺