Babymom07 metemom_ hadi ya inşallah bebiş içinde senin içinde her şey güzel olur Allah yardımcın olsun 🤲🏻😢
cerend2024 Babymom07 35+2 bizim artık gece uykularımız pek yok hem sıcaktan hem bebek tekmelerinden. Sabah zaten vajinam ve el bileklerim kaskatı uyanıyorum. Gün içinde geçiyor. Ben 3.ayımdan beri aletli hamile pilatesine gidiyorum şu an bu ağrılarıma çok iyi geliyor. Doktorum pilatese devam etmemi söyledi. Eve de pilates topu aldım son haftalarda esneklik için yapılması gereken hareketleri yapmayı düşünüyorum
Eftelya-129 Dlk38 magnezyum olarak suda eriyen vardı icemedim hap a dönüştürdük magosit verdi ise yaramıyor
Dlk38 Babymom07 ben 36+4 oldum erken doğum riskim vardı.baş aşağı 1 aydır zaten şuan başını hissediyorum ağrıyor orası adım zor atıyom yarın kontrolüm var ne diyecek bakalım
Dlk38 Babymom07 ve o kadar terliyorum ki boynum göbeğim isilik oldu sürekli duşa girmekten bıktım saçımın içi sırılsıklam yüzüm de öyle kokuyorum ama ter gibi de değil çok zor birde bunun lohusalığı var o zaman da çok terleyecez Allah yardımcımız olsun
Babymom07 Dlk38 belli olmaz kız lohusalıkta bazıları üşüyor 🤷🏻♀️ ama cidden bende öyleyim şu an terleme berbat bir şey 🥴
Dlk38 Eftelya-129 benimde belim çok ağrıyordu kuyruk kemiğim ostecare marka kalsiyum magnezyum var içinde kullanıyorum çok iyi geldi bana pahalı ama yapacak birşey yok
seddackr Eftelya-129 benim de arada kramp giriyordu doktor osteocare diye bir hap verdi çok pahalı ama acayip işe yaradı kramp girmiyor. Eğer bu denli şiddetliyse doktorunuza söyleyin ilacı değiştirsin olmazsa
senaall Babymom07 34+4 bizim de gerçekten ufacık bi iş yapsam her yerim ağrıyor belim kasıklarım göbeğimden mutfakta tezgaha çok yanaşamıyorum öyle olunca sırtım omuzlarım çok ağrıyor bi de sıcaklar mahvetti bizi 🥹
seddackr İdare ediyorum sıcaklar zorluyor onu da klimayla hallediyorum. Ayaktayken vajina üstündeki kemiklerde çok baskı oluyor. Ayaklarım şişiyor ama buna da şükür. Tahmini sezeryan tarihi 19-23 ağustos arası olabilir dedi doktorum size gün verildi mi?
Eftelya-129 seddackr kramp değil ki benik ki ağrıyor uyuşuyor bide yanıyor 1 saatir yine başladı kolum ve bacağım sıcak ta etki etmiyor artık
Eftelya-129 seddackr Allah razı olsun Allah kimseye yaşatmasin çok kötü bsy doktora gittim kaç kere hamilelikten dolayı bsy yapamıyoruz diyo çıldırcm artık