Babymom07 Ben bu ara sıcaktan bayılıyorum kızlar ya sürekli terliyorum hele yüzüm kurumuyor neredeyse 🥵 dönerken aşırı zorlanıyorum gece yatakta. Baldırlarım eğilince sol kalçam ağrıyor onun dışında şükür iyiyim sizler nasılsınız 😍
myavocado Babymom07 ayyy 34+4′üm çok benzer şeyler yasiyorum. İki gündür insanın yüzü nasıl terler diye sorguluyorum ben de 😅😅
Eftelya-129 Babymom07 34+4teyim 30 dan beri boynum sırtım bacaklarım kollarım ellerim uyuşuyor ağrıyor du 2 haftadır da sol bacağımin baldır kısmı ağrıyor yanıyor yürüyemiyom asla oturamiyorum bükülmüyor bacağım ağrısından sabaha kadar ağlıyom eşim masaj yapıyor ne yapsa geçmiyor bugün de çok üşüyom ateşim çıktı anlık sıcaklık basıyor karnım taş gibi oluyur
Betul-1221 myavocado Ben de 34+5 teyim de karnımın alt tarafı ve vajinamda ağrı başladı birkaç gündür. Özellikle dönerken oturup kalkarken ağrı oluyor. Erken doğum riskim var acaba onunla alakalı mıdır yoksa bu haftlarda bu normal mi sizlerde de var mı merak ettim
Babymom07 myavocado aynen ya sürekli yelpazeyle dolaşıyorum evde bir de köye geldim klima da yok fena 🥴😅
myavocado Betul-1221 ay bilemiyorum ya, 34. haftaya başladığımdan beri bir ağırlık var dönerken, oturup kalkarken ama tam ağrı da denemez.
Babymom07 Betul-1221 bence normaldir ya benimde arada vajinamın içine ağrı giriyor sonra geçiyor bebişler artık büyüdü ondan sanırım
Meryem2121 Betul-1221 merhaba benimde erken doğum riskim var ve Aynı sancılar bendede oluyor acaba normal mi yoksa erken doğumdan dolayı mı böyle oluyor diye 1 aydır kafayı yiyecem herkes normal diyor ama içim genede rahat değil neden erken doğum riskiniz vardı ?
Babymom07 Skck aynıyız aynen bende öyleyim maalesef neyse az kaldı artık 💕 yazın hamilelik gerçekten zormuş ama ya
Betul-1221 Meryem2121 Benim bebek çok şükür sağlıklı kilosu falan da çok iyi dedi doktor. 2 hafta yatılı misafirim oldu. O süreçte biraz yorulunca kanamam oldu. Bebeğin başı kanala girmiş açıklığım olmuş. Şimdi sürekli uzanıyorum. Ayağımın altına yastık koyuyorum. Sizin erken doğumun sebebi be acaba
Meryem2121 Betul-1221 benim neden olduğunu bilmiyorum bide ilk gebeliğim ama temizlik ve yorgunluk olduğunu düşünüyorum bide benim bebeğimde kafasını kanala getirmişti hatta bu yüzden suyumda gelmişti açılmam olmuştu 1 cm
Meryem2121 Meryem2121 şimdi ilaçlarla iğnelerle durdurmaya çalıştık cuma günü kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek kilosu filan normal bebeğimin sağlıklıydi çok şükür 10 gündür uzanıyordum sürekli iş filan yapmamaya çalışıyordum ama 3 4 gündür mecbur kalkıyorum artık inşallah açılmam fazlalaşmamistir
Betul-1221 Meryem2121 hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Ben kontrole gittikten sonra bebeğin kafası yukarı çıkmış biraz dedi. Hala uzanmaya devam ediyorum. Sen de elinden geldiğince dinlen. Doktorum anne karnındaki bir gün dışardaki bir haftayla denktir dedi. O yüzden bebişlerimiz karnımızda be kadar dursa o kadar iyi 🤭
Meryem2121 Betul-1221 evet ne kadar kalsa o kadar iyi ama malesef o kadar dinlenmeye vaktim olmuyor 🥲 Benimde en son gittiğimde biraz yukarı çıkmış demişti
Babymom07 metemom_ postunu gördüm canım nasıl oldun sancın hala devam ediyor mu ya bebiş gelmek istiyor öyleyse 😢
Babymom07 Eftelya-129 ağrılarınız o kadar çok mu ya 😢 benim şükür yatınca yok yürüyünce eğilip kalkınca falan oluyor sıcak basması sürekli oluyor ama bende dün sürekli terliyorum terlemekten yoruldum diye ağladım 🥲 çok az kaldı sıkacağız dişimizi artık
Eftelya-129 Babymom07 çok çok oluyor eşime diyom kopar bacağımı artık dayanamıyorum çok zorluyor beni kaç kere gittim hastaneye bsy de yapmıyorlar delircmm😫😫😫😫😫
Dlk38 Babymom07 ben 36+4 oldum erken doğum riskim vardı.baş aşağı 1 aydır zaten şuan başını hissediyorum ağrıyor orası adım zor atıyom yarın kontrolüm var ne diyecek bakalım
Dlk38 Babymom07 ve o kadar terliyorum ki boynum göbeğim isilik oldu sürekli duşa girmekten bıktım saçımın içi sırılsıklam yüzüm de öyle kokuyorum ama ter gibi de değil çok zor birde bunun lohusalığı var o zaman da çok terleyecez Allah yardımcımız olsun