Momellaa Halme aşkım bende adete 2 gün varken yaptım negatifti bugün adet günüm normalde dün yaptım silik çıktı kan verdim gebeymişim umutsuz olma adet gecikmeni bekle
simsekkiz8 Kardelennnuyy aynen 2 bendede ne guzel😍 1 oğlum var 2020 dogumluu. Buda kiz olur inşallah. Sizde ne?
Edanur60 @“Kardelennnuyy” benimde 1 Temmuz son adet tarihim ve hamileyim doktora gittiniz mi acaba ben daha gitmedim sadece kan testi yaptım
Merve_kucuk Kasıklarım fazla ağrıyordu. Akıntımda normale göre fazlaydı bide hiç göğüs ağrım olmazdı göğsüm ağrıdı ama sonuç negatif. Tahmini adet 9 Ağustos
Nura1997 Ftmnur11 aynen ben de o tur tedavi gormustum mayista. Ilaclardan dolayi folikul catlama normalden 5-6 gun once olmustu.
Rumeysa_01 Benim de 4 gün var adetime bugün 2 tane freely marka erken gebelik testi ve artımed kaset test yaptım 5,6 dk içerisinde silik çizgi çıktı bu testlerin yanılma payı var mı acaba 🙄 daha önce öyle olmuştu pozitif çıkmıştı kanda yoktu gebelik
iremsrgl Rumeysa_01 bende sizin gibi inanmadım 2 gün arayla hem erken gebelik testi hemde kaset test yaptım inanamadım acile gittim kan verdim kanda gözüktü belirtiler var mı benim göğüslerim çok ağrıyordu sürekli uyuyordum hala da aynı durumdayım 6 haftalık oldu
Edanur60 @“Kardelennnuyy”# baktırdım şuan 600 lerde Size kaç haftalık dedi acaba perşembe günü doktora gıdecegim de
iremsrgl Edanur60 4 hafta bitmiş 5. Haftanın içindesiniz ben cuma günü kontrole gittim 5 hafta olmuştu tam ultrason da gözüktü
Kardelennnuyy Edanur60 ben 31 inde baktırdım 200 dü bugun tekrar kan verdim daha çıkmadı doktor cuma gel demişti 5 hafta oldu bugün
iremsrgl AmineErva benim bat 28 di ben 19 unda duramadım test yaptım silik çıktı aradan 5 gün geçti gittim kan verdim beta hcg 372 çıktı