Senonif 123kruvasan midem bu kadar bulanmasa net hamile değilim diyeceğim ama midem bulanıyor hep yemek yiyemiyorum o yüzden düşünüyorum ister istemez
Busraltn Kızlarrr iyi akşamlar . Bat 2 ağustos. Perşembe günü kan verdim 507 bugün verdiğimde 2100 çıktı. Sol bacağımda,dizimde,ayak bileğimde ince bir sızı mı desem ağrı mı desem öyle bir his yaşıyorum. Yaşayan varmı acaba?
Ftmnur11 Sedoshh ovitrelle mi kullandiniz aceba ? Benimde bugun 14.gunumdu igneden sonra ki .benimde negatif cikti .adet olmadim ama henuz
Ftmnur11 Sedoshh son adet tarihim 9 temmuz Femara kullanmistim adetin 5.gunu basladim. 21 temmuz ovitrelle yaptim Hala ne adet oldum ne pozitif gordum.umutluydum kasık agrisi falan olunca heralde var dedim ama olmayacak galiba Cogu kisi 12.gunde falan gormus pozitifi.olsa bende gorurdum sanirim
Nura1997 Ftmnur11 aynen ben de o tur tedavi gormustum mayista. Ilaclardan dolayi folikul catlama normalden 5-6 gun once olmustu.
senatss BAT 6 dün erken gebelik testi yaptım baktım yoktu sabah 2. Çizgi beyaz çıkmış bu gğn erken gebelik yaptım çok silik birde kaset yaptım oda çok silik hala hiç bir şey netleştiremedim yarın tekrar yapıcam test sizce nedir
Ftmnur11 senatss testlere asla guvenim kalmadi bi negatif cikiyor bi pozitif cikiyor Bazen hamileyim bazen degilim gibi bisey oluyor ahahaha 🤣🤣
senatss Ftmnur11 ay sorma valla benimde öyle ya sinir oluyorum ve bi taraftan üzülüyorum 2 3 gün daha bekleyebilirsem bekleyecem sonra bi kan vermeye gidiecm tek net şekilde öyle öğrenebilirim
senatss Kucuk_dunyam hayır yok sadece göğüslerin biraz hassas fazla değil ilk gebelipimde de hiç bişi hissetmemiştim o yüzden ikilemde kalıyorum şu an
Halme Bnm bat 2 ama hala olmadım, adete 2 gün kala kaset test yaptim negatifti. Bildiğin yoktu, gölge bile. Üzüldüm vazgeçtim ama hala yok. Neden çıkmadı veya neden olmadım. Kismetttt🤲
Momellaa Halme aşkım bende adete 2 gün varken yaptım negatifti bugün adet günüm normalde dün yaptım silik çıktı kan verdim gebeymişim umutsuz olma adet gecikmeni bekle