Abcdfghe Nazli_3009 belirtiler gebelik belirtileri ama bu kadar erken başlamış oluyor mu orasını bilmiyorum daha önce hiç gebelik geçirmedim
Busraltn Momellaa pazar günü bir daha vereceğim kesin olarak bileyim diye inşallah sağlıklı ilerler yA🥹
bbaa2805 Birbirimize dua edelim kızlar bende bu ay farklı hissediyorum olucak gibi ama inşallah yanılmam , geçen aylar çok ümitli değildim
Momellaa Nazli_3009 benimde 5 ağustos yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçince pozitif oluyor o zaman belirti başlıyor siz daha bugun yumurtlamışsınız
Nazli_3009 Momellaa yanlış yazmışım yumurtlama 22 Temmuz öncesinde de sonrasında da düzenli korunmasız ilişki yaşadık ve şuan bel kaşık ağrısı yaşıyorum
momBg Busraltn belirtiniz oldu mu açık kahverengi akıntı vs?🥹bende bat 1 test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Ebru1234 momBg benim de bat 1 canim birbirimizle haberleselim bakalim. Benim belirtim suan yok sende oldu mu belirti
momBg Ebru1234 açık kahverengi lekelenmek oldu dün ve bugün ama çok ara ara oluyor ümit etmek istiyorum da işte regl olursam birde 🥹🥹
momBg Ebru1234 aslında hiç olmadım bugün de göğsümün çevresinde leke fark ettim ama ümitlensem mi bilmiyorum 🥹
Abcdfghe dogakartal belirtileriniz nelerdi benim bat 3 adet gününü beklemeyi düşünüyorum. Suan hic belirtim yok.