Bade0022 Sedoshh spiral çıkarttırdım haziranda sanırım hala kendine gelemedi bünyem inşallah bu ay tutar
Hazal0113 Adetime 2 gün var kan vermek için erken mi bi kızım var ikinciyi çok istiyoruz Allah nasip ederse bu 4. Denememiz
Busraltn Seher_blk canımm bugün çok hafif bir çizgi oluştu vallahi pazartesiden beri test yapıyorum biliyorsun bat 2 kan veresim var ama korkuyorum mayıs ayında kimyadal oldu
Busraltn aksakallardan AmineErva Oksuruksurubu Bade0022 Seher_blk kızlarrr varmı acaba yaaa 2.testim pazartesi salı çarşamba yapmıştım negatifti bat 2
momBg Busraltn belirtiniz oldu mu açık kahverengi akıntı vs?🥹bende bat 1 test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
annesio Busraltn ilk testi yumurtlamanın kaçıncı günü yaptınız da silik çıktı? Benimde 19 Temmuz yumurtlama da ne zaman yapsam test diye düşünüyorum
Nazli_3009 Nazli_3009 ve aşırı bel ağrısı yaşıyorum kasık ağrısı da.. göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkma sizce ne zamana kadar beklemeliyim ?
Momellaa Nazli_3009 benimde 5 ağustos yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçince pozitif oluyor o zaman belirti başlıyor siz daha bugun yumurtlamışsınız
Abcdfghe Nazli_3009 belirtiler gebelik belirtileri ama bu kadar erken başlamış oluyor mu orasını bilmiyorum daha önce hiç gebelik geçirmedim