AysenTpbs Kızlar Beyşehir e yeni taşınıyoruz 9 haftalık gebeyim, hastahane, doğum ve doktorları hakkında ne tavsiye edersiniz ?
AysenTpbs papatya2412 Gönüllü derken? Siz kaç haftalıksınız ve Beyşehir Devlet Hast doğum konusunda nasıl sizce ? İnsanlar memnun mu. ?
papatya2412 AysenTpbs gönüllü soy adı🤣 Ben 20 haftalığım 3üncü gebeliğim diğer hamileliğimde ahmet hasan ergine gitmiştim oda beyşehirde kadın doğum doktoru ama yakında ayrılacakmış sanırım. 2 yıl once dogum yaptım normal doğum ebeler doğurtuyoe tabiki doktor girmiyor doguma. Bir devlet hastanesi işte nekadar iyi olabilirse öyle.. Ama dedigim doktor sıla hanım gayet iyi ilgili şimdilik… Siz kaç haftalıksınız yeni mi taşındınız?
AysenTpbs papatya2412 Evet biz bu ay taşınıyoruz benimde 10. Haftam. Hastane temiz mi? yoğun mu ? Odalarda duş var mı? Beyşehir de özel kadın doğumcu var mı? İnternetten baktım yoktu sanırım. :( yoksa en yakın Konya merkez mi mantıklı ? Bir doktor daha vardı kadın adını unuttum o nasıl ?
papatya2412 AysenTpbs hastane temiz genelde kalabalık oluyor evet dogumdan sonra cıktıgınız ldada duş oluyor ama genelde iki kişilik odalar. Diğer kadın doktoru neslihan doğan dı sanırım pek memnun kalmadım ondan. Kendin gidip deneyip karar verebilirsin
AysenTpbs papatya2412 oradan memnun kalmayanlar Konya merkezde mi doğum yapıyor ? Oradan başka seçenek var mı?
papatya2412 AysenTpbs beyşehirde başka kadın dogumcu yok. Özel hastane isterseniz konya medovada fuat demir önerebilirim ilk dogumumu orada gerçekleştirdim
AysenTpbs papatya2412 Tekrar merhaba Beyşehir de iyi temizlik yapan biri var mı? Memnun kalırsak sürekli çağıracağız.