Hulo2105 ideemirel yaa sevindim açıkçası 6520 modeli biraz pahalı geldi 3030 doğru ölçüyorsa onu alırım biri 1500 biri 2500 tl çünkü🥹
Lara_07 Bende bakmıştım baya kararsız kalmıştım şimdi görünce hatırladım Braun 6525 en uygun fiyat n11 de şuan 2954 TL başka var mı gördüğünüz ?
gktgmom Betul-1221 ben direct nexus diye bir marka var onu tercih ettim hem kulaktan hemde alından ölçüm yapıyor hatta aynı markanın hem nebulizatörünü hemde elektrikli burun aspiratörünüde aldım
Zeyna27 Betul-1221 canım vzn temassız ateş ölçeri tavsiye ederim hem kulaktan hem alından hemde ürün sıcaklığına kullanılıyor 400 tl ye almıştım trendyoldan çok memnunum inan
kuby Betul-1221 canım hemşireyim nexus alabilirsin hastanedeki ateş ölçerlerimizle kıyasladım ki onlar biyomedikal tarafından kalibre ediliyorlar aynı ölçüyor. nexus hem kulak içi hem alın vücut ökçüyor ben çok beğendim
Annesinin1tanesi Betul-1221 6 sene önce kızımda weewell almıştm hala onu kullanıyorum hem doğru ölçüyor hemde taş gbi dayanıklı çıktı.
SosyologsMom Betul-1221 ailemin çoğu sağlıkçı yoğun bakım hemşiresi olan kuzenimde dahil mesilife DT8806 ateş ölçeri öneriyor 112 doktorlarıda bunu kullanıyor kendi çocuk doktorumuzda çok memnunuz braun kullanmış biri olarak söylüyorum hiç gerek yok o kadae paralar vermenize
Berna_59 Betul-1221 nexus aldım çok iyi hem bebeğimin ateşini ölçüyorum ayrıyetten oda derecesinide ölçebiliyorsun tavsiye ederim 😇
eminece93 Betul-1221 temazsiz onerilmiyor hemsire ve doktor tavsiyesi ile braun 6525 kulaktan ates ölcer aldim. Temazsizda 1 derece düşük olabiliyormus doktor onermedi
Rabiul Ezel16 evet bu ürün e bebekten aldım ben kuponla 500 tl civarındaydı kendimde denedim doğru sonuç veriyor
HmerveK Betul-1221 Betul-1221 bugün bu soruyu doktoruma sordum. Bana şimdilik chicco’nun kulaktan ateş ölçerini söyledi ancak ne kendi sitesinde ne de alışveriş sitesinde bulabiliyorum. Çok da uygun bu arada☺️