Betul-1221 Kızlar temassız alından ölçen ateşölçerlerden almak istiyorum. Uygun fiyatlı ama doğru ölçüm yaptığına inandığınız markaları önerir misiniz ?
gayesblog Betul-1221 uygun değil ama braun çok kaliteli. Anında sonuç veriyor kulaktan da ölçüyor. Ve ömürlük. Ateş ölçer sadece bebeklerde kullanılmıyor yeri geliyor bizler de ölçüyoruz. Her yaş için kaliteli evde bulunması lazım bence
BabyAta Betul-1221 koltuk altı ateş ölçer aldım markaya pek önem vermedim weewell diye bir marka doğru ölçüyor. Koltuk altı daha doğru sonuçlar veriyor doktorumuz tavsiye etti pahalı markalara gerek yok
Merve_31 Betul-1221 temassızlardan ziyade koltuktan altından ölçenler daha kesin sonuç veriyorlar ben chicconun aldım koltuk altından ölçülenlerden
yokusbebek Betul-1221 Okuduğum bir bebek bakım kitabında doktor koltuk altından ölçenlerin daha doğru sonuç verdiğini söylüyordu. Onu tercih edebilirsiniz.
Betul-1221 gayesblog braunun koltukaltından ölçeni gördüm. Yeğenimde kullanıyordu ablam ama çocuk çok huysuzlanıyordu. Sizin bahsettiğiniz temassız mı acaba
ideemirel Hulo2105 hayır birebir ölçüsü, özellikle hastalık zamanında doktorun yanına götürmüştüm kıyaslamak için aynı
-incila- Koltuk altı ölçerler en doğru sonucu veriyor bence. Omron da var braunda var bende. Omronu daha çok seviyorum birkaç saniyede ölçüm yapıyor. Fiyat olarakta daha uygun
krcbusraa nurlique ben banyo suyu için düşündüm acıkcası suan 16 günlük taze bir anneyim bişey bilmiyorum