Nevinkorkmazer 2019 da bende ilk oğlumu doğurmak için Yozgat şehir Hastanesi’ne gittim. Dediğiniz gibi gitmez olsaydım. Doktor doğumdan önce sadece bir kez açılma kontrolüne geldi sonrasında hiç uğramadı bile. Doğumumu ebeler yaptırdı. Allah’a havale ediyorum onları. İnsanlıktan nasibini almamışlar. Bana sürekli bağırdılar, bir kaç bastırmayla olmayınca kes şunu ya yapamiyo diye hiç bir uyuşukluk olmadan makas attılar o acı hâlâ aklımda nasıl çığlık attım. Sonra üç deyince ıkın dediler ama ikinmaya fırsat kalmadan nasıl bastirdiysa çocuğum kolları göbeğine kadar fışkırdı çıktı o an öldüm zannettim zaten. Sonra yine uyusturmadan dikiş attılar. Artık bacaklarım istemsiz titriyordu , iki üç saat sonra kontrole falan geliyor ebeler bı terslik olduğunu anladım ama ilk önce söylemediler sonra ne oldu falan deyince dikişlerin olmadı açıp yeniden dikicez dediler ve ikinci kere beni yine uyusturmadan canlı canlı diktiler. Şuan ikinciye hamileyim ve ben nasıl dogurcam diye kara kara düşünüyorum, Allah gerçekten vicdanlı insanlara denk getirsin . Ayrıca sonrasında benimde dikişlerim enfeksiyon kaptı nasıl acılı bir süreçti. Son dikişim 58. Günde düştü. Ve dikişlerim doğru düzgün tutmadı patlamış dediler. Şuan ikinci oğlum geliyo 38 hafta olcam cumartesi günü. Sonrasında toparlaninca estetik yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü o görüntü artık psikolojimi bozuyor. Berbat görünüyor. Eşime karşı da sürekli bı utanç içindeyim