Erva18 Nznks uygulamaya son adet tarihini yaz o zaten hergun düzenliyor benimde 14 mayıs 10 hafta olduk bugün salıdan saliya donuyor dongun
Nznks Erva18 bu uygulamada onu bulamadım . Benimkide pazardan pazara dolduruyorum haftayı Dr verdiği günden itibaren
Nznks Erva18 hayır bebeğin kendisini ultrasonun ölçtüğü haftayı günü ozaman söyledi ona görede kaç hafta kaç günlük olduğunu hesaplıyorum
Nznks Erva18 şimdi hesapladım tam olarak 9+ 2 gün çıktı en son ultrason daki tarihi baz alarak hesapladım muhtemelen siz benden bi kaç gün önce kaldınız veya bende bir kaç gün sonra döllenme oldu
Nznks Erva18 yaa sevindim aynı olmamıza demekki yanlış hesaplamamışım bu süreçte hep konuşalım ya nasıl olacak bilmiyorum da özelden konuşma varmı
Nznks Erva18 aynen valla çok iyi olur buradaki bat 14 Mayıs olanları toplayıp grup açmak lazım😅 ciddiyim ama sizin ilk bebek mi
EksiErik Nznks ben 7 haftalikken gittim en son kalp atislarini duydum 3 hafta sonra gelirsin demisti. Birde doktorumu degistirdim fetal dna yaptircam zaten onunda zamani geliyor sanirim
Nznks EksiErik bende 7 çift hafta duydum kalp atışını özel değilse neden o testi yaptıracaksınız merak ettim