Yeni1gebelikkk Ea54- hep 3 hafta veya 4 haftada bir giderdim ,artık ağırlaştım ve ilçede oturuyorum merkeze kontrole gitmek o yolu çekmek eziyet gibi doktor hâlâ 2 haftada bir gel demedi 1 ay sonra dedi o yüzden 36da gidecem tekrar ,bakalım
Skck dogaa-ont 27 Ağustos benim de doğum sıcaktan gözlerimi açamıyorum hantallaştım 8 kilo aldım bakalım 🥲
biranne__ dogaa-ont 35+5 olduk bizde doğum 22 Ağustos gözüküyor ama bna daha erken olucakmış gibi hissediyorum ve erken de olmasını istiyorum tam 40 ı doldurmak istemiyorum ama bakalım bebik ne istiyo normal doğum gözüküyor
Babymom07 dogaa-ont bende yarın 35. Haftaya gireceğim aşırı kilo almadım en son 12kg almıştım geçen hafta tartıldığımda dönerken çok zorlanıyorum gece onun haricinde baldır ağrım var sol kalça ağrım var. Yine de ağırlık var üstümde tabii göbeğim uzadı gitti 🥲
ferhpnar dogaa-ont 33+1 im bende sezeryan olacağım 7 kilo almıştım ama şeker çıktı diyete insüline başladık 3 kilosunu geri verdim sıcaklar bitiriyor beni birde arada sancı giriyor ultrasona göre 34 haftalığım yarın tekrar randevum var inşallah herşey yolundadır sürekli migdemin orda geziyor çok sıkışıyorum
Ea54- Yeni1gebelikkk anladım teşekkür ederim beni her 34 den sonra her hafta çağırdı da o yüzden sordum