Kivircikkuala birmeleginannesi_ momofmychildren Adenmom_ Ay kızlar hoşgeldiniz ❤️❤️❤️ Ben tüp bebek tedavisi görüyorum tüplerim tıkalı olduğu için . İlk transferde 94 kiloydum negatif sonuçlandı … Ama iğne ilaçlar derken 2.tedavime 98 kilo olarak başladım 🥹 çok korkuyorum ya olmazsa kilom sebeb olur mu diye … Sizlerde kucağınıza sağlıkla alın inşallah 💕👶🏻
momofmychildren Kivircikkuala kilonun mutlaka etkisi oluyor canım ama tutunduktan sonra her türlü tutunuyor 93le hamile kaldım 96 oldum doğuma muhtemelen 96 ile gireceğim gebelik boyunca dikkat ettim her şey yolunda gitti hiç endişe etme bol bol dua et 🙏🏻
birmeleginannesi_ Kivircikkuala korkma canım sağlıklı sperm olduktan sonra tutunduktan sonra kilonun bı önemi olmuyo vücudun sağlıklı olsun yeter 🥰
Kivircikkuala momofmychildren ilaçlar aşırı iştah açıyor bide stres olunca istemsiz ama transfere kadar dikkat edicem artık
Adenmom_ 160721P ay ne güzel ben sadece 1 kilo verebildim ama diyet falan yapmadım sadece dikkat ettim buna da şükür hiç almadım ya
Kivircikkuala birmeleginannesi_ hormonlarım şöyle çıktı adetin 3.günü Hormonlarda bi sorun çıkmadı çok şükür
Melissahan Kivircikkuala Evet öyle oluyor cnm ben 105 kiloyla tedaviye başlamıştım ama doktorum transfer yapmamız için kilo vermen gerk dedi 10 kilo verdim ve transfer oldum canım şuan hamileyim darısı senin başına inşallah😊
birmeleginannesi_ Kivircikkuala sıkıntı yok canım kalirsin inşallah bı sıkıntı görünmüyor çünkü 🥰 bende kilolu kaldım ve hiç kilo almadım aynı kiloyla doğum yapicam son haftalarımdayim 🥰
160721P Adenmom_ canım maşallah yine senin fazla haftan kalmamış ve kg almamissin bende diyet yapmadım çok kusuyordum midem çok bulaniyordu oyuzden gtti kg ama şuanda çok yiyorum korkuyorum kg almaktan dikkat etmeye çalışıyorum
Kivircikkuala Melissahan amin inşallah transfere kadar geri 95 e düşerim 10 gün var ya tutayım biraz boğazımı
Adenmom_ Kivircikkuala aslında ekstra bir şey yapmadım çok fazla şekerli şeyler yemedim ekmek falan dikkat ettim akşam belirli bir saatten sonra yemedim şeker testi de yaptırdım onda da sıkıntı çıkmadı çok şükür