Zeyyno_ lamaan E cevizi hamilelik boyunca hep oneriyolar tansiyon yaptığını ilk defa duyuyorum çok şükür bende bı sorun yaratmadi DHA iki gün önce kan tansiyon tahlili yaptirdm
Elizan0650 RyEsa bende 35+2 haftalığm dün gittim muayeneye. Kilosu 2400 dedi 1 hafta geriden geliyor gelişimi dedi 🙄🙄
RyEsa Elizan0650 bana da 1 haftalık gerileme gibi duruyor ama kilosu iyi dedi bilmiyorum yüksek enfeksiyon geçiriyordum
Fatma_ecem4 Elizan0650 bende bugün gittim baştan beri bı hafta geriden geliyor diyordu bugun35+2 deyim 2600 kilo 46 cm boy haftasını yakalamış dedi gerilik geçmiş yani bence normal kilosu tabloya göre sizinkide
Fatma_ecem4 lamaan multivitamini düzenli kullanın süt ve süt ürünleri tüketin bol bol işe yarıyor peynirler de etkili
Elizan0650 Fatma_ecem4 yarın kontrolüm var 36+2 oluyorum. Boyunu hiç söylemiyo zaten. Kilosunuda zoraki ben sorarsam söylüyo. Klasik devlet hastanesi işte
Rumeysaufukk Minikuzucuk hayır kesinlikle öyle birşey yok 35. Haftada aile dostumuzun çocuğu 2 kilo doğdu ve küveze alınmadı.