lamaan ben neskuik sutle biraz kaldirdm kilosunu ama istediyim gibi olmuyor ne yapa bilirim 37 de alincak o yuzden cabuk kilosunu nasil artar
Reina lamaan benimkinde de gelişim geriliği var malesef hiçbir şey fayda etmedi. Ben de bekleyym burda
sb17 lamaan ben süt yulaf muz karışımı yapıp içiyorum, biraz fayda etti gibime geliyor, her gün yumurta, et/tavuk/balık(herhangi biri) tüketmeniz lazım bir de mutlaka
Bebegimm77 Bende 33.haftada gittim 1800 dedi kilosuna başlarda hep kilosu önde gidiyordu :( pazartesi tekrar gidecem
birmeleginannesi_ lamaan 37 de sen mi istedin alinmasini sezeryan mi yapicaksin canım benimde 38 ve iki üç haftadır bu zamana kadar haftaula uyumlu gelen bebeğim artık geriden gelmeye başladı en son 2930 du 37+4 de 🥹
Ebruliates lamaan birmeleginannesi_ aslında kilosu durmamış olabilir. 36 da 2550 dedi bana ama 150 gram almıştı 2 haftada 400 gram alması lazımdı yerleşiminden karnını pek ölçememesi kafama takmadım. Kendisi de söyledi bu hafta 37 de 3034 dedi bir haftada bu kadar kilo alamaz 😅 yani ölçümleri yeri daraldığı içi n bazen doğru sonuç veremiyor o yüzden +-500 diyorlar belkide 2500 doğacak yada 3000 doğacak belkide 3500 minnoş 38+4 de sezeryan
birmeleginannesi_ Ebruliates inşallah ondandır ya yoksa insan korkuyo gelişim geriliği Allah korusun sıkıntılar falan🥹
Zeyyno_ lamaan Benm bı tanıdığım son 1ayda kilosu düşük olduğu için ceviz yemiş hep 1Ayda baya aldı dedi bnde 32.haftadaan beri yiyorum 35+4haftaligiz 37.haftada kontrolüm var bakalım etkisi olacak mi
Zeyyno_ lamaan E cevizi hamilelik boyunca hep oneriyolar tansiyon yaptığını ilk defa duyuyorum çok şükür bende bı sorun yaratmadi DHA iki gün önce kan tansiyon tahlili yaptirdm
Elizan0650 RyEsa bende 35+2 haftalığm dün gittim muayeneye. Kilosu 2400 dedi 1 hafta geriden geliyor gelişimi dedi 🙄🙄