Busra_27_34_ _Tugba1 bazen öyle oluyor benimde hep kaçan bir sancım var tam gelecek gibi oluyor ama gelmiyor 😁🥰
_Tugba1 Busra_27_34_ ama gelsin ya 39 olduk çok yoruldum ben hiç halim kalmadı. Kendine de yoruluyor sıpa 🫠
Busra_27_34_ _Tugba1 valla bende diyorum son bir hafta kaldı oğlum kendine gel yoksa söke söke alacaklar seni 😁bari kendi rizanla gel
_Tugba1 Busra_27_34_ ay şuan bu ben 😂 oğlum gel artık bak suni verirler öldürdğn beni çocuk daha piyasaya gelmeden 😂
_Tugba1 Busra_27_34_ psikolojim bozuldu evde uykulaaaaarrr haram oldu bak gençliğimde talan oldu diye geziniyorum 😂😂
Busra_27_34_ _Tugba1 😁valla benide bacım ya kızımda diyorum prenses gibi hamilelik gecirmisim de naz etmişim bileymisim tadını çıkarır misim 😁😁😁oğlum oğlum 😁daha doğmadan ne nazi bu😁😁😁
_Tugba1 Busra_27_34_ Allah yar ve yardımcımız olsun bacım 🫠 daha doğmadan içimizden geçen bebelerin insafına kaldık 😂😂
Damla92 Busra_27_34_ 3. Sezaryeni bekleyen doğuma son 9 gün kalan bende buralardayım 😂 hayırla sağlıkla kavuşalım meleklerimize 🦋🫶🏻
Ebruasya34 Busra_27_34_ çok teşekkür ederim canım bugün veya yarın sezeryana alacak şimdi doktor dedi
Yesimdeniz Busra_27_34_ aynen bacım bazen sancı kasılmam oluyo aha diyom bugün doğuracam ama olmuyo 😂😂
Busra_27_34_ Yesimdeniz evet evet ya mesela dün 😁galiba doguruyorum dedim sonra yanlış alarm yatalım dedim artık inanmıyorlar 🤪🤣