SancarMom Ay çok heyecanlıyım 🤰 Sizlerin kaç günü kaldı kızlar normal mi sezeryan mı? Benim henüz belli değil normal istiyorum ama bakalım 🫶🏻🙏🏻
Queen_Mom_ SancarMom bacım 99 dan sonrası çok çabuk geçiyor 🥲 daha sanki bi kaç gün önce 99 gün kaldı dedim, bugün 84 gün kalmış 🥰 beni bi korku almaya başladı 🤣
06Canan SancarMom bende sabırsızlıkla bekliyorum son 38 😊ilk doğumu normal yapmıştım yine normal doğum istiyorum nasipse inşallah
SancarMom gktgmom bende çok ağırlaştığımı ağrılarımın çoğaldığını hissediyorum ödem beni mahfetti 🥲 sağlıkla gelsin bebişiniz
SancarMom Queen_Mom_ ayy bana hiç geçmiyormuş gibi geliyor 🤣 korkularım henüz yok ama sabırsızım 🙏🏻🙏🏻🥰🤣
gktgmom SancarMom seninde erken başlamış ödemin benimde ellerim ayaklarım şişiyor canım bol bol su iç ve tuzlu yeme bir de ara ara tansiyonuna baktır ben idrar vermiştim hemen protein kaçağı var mı yok mu diye bakılmıştı Allahtan benimki sadece ödemmiş
SancarMom gktgmom benimde ödemmiş şeker yüklemesini bile yaptırdım ama sürekli uzanamıyorum ayaga kalkıyorum iş yapıyorum o zamanda bayağı şişiyor 🥲
Dilek_04 SancarMom Son 45 👼🏻 biran önce zaman geçsin de bebeğime kavuşayım istiyorum . 🥰 Çünkü havalar çok sıcak artık dayanamıyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor . normal doğum istiyorum inşallah Allah hepimize kolay sağlıklı su gibi doğumlar nasip eder 🤲🏻💕
SancarMom Dilek_04 bende aynı şekilde o kadar sıcak ki zor bayağı son zamanlarda daha zorlayıcıdır eminim 🥲
Burcu-2634 SancarMom 2. Sezeryan şimdilik 78 bakalım doktorun verdiği güne göre 2 3 gün daha eklenir 🙂
gktgmom SancarMom benimde öyle canım bol bol yürüyüş yapmamız lazımmış aslında bir de su içmek çok önemli iki dakika oturmama gelmiyor hemen ayaklarım şişiyor birde 33. Haftamdayım ama hala çalışıyorum iznede çıkmadım çok zorluyor beni 🥲