HappyBabyy dogakartal ben sadece 2-3 güne bir değerlendirerek denedim bu ay. Umudum yok ama Allahtan ümit kesilmez 😍
Aysenurtkn Bat 7 Ağustos bende bekliyorum bende. İlk iki haftada herhangi belirtiniz oluyor mu yada belirti olur mu .
Bade0022 dogakartal bazılarının 14.15 gün pozitif oluyor ya ondan dedim geç döllenmeyle çatlama gununu uygulamayla mı takip ettin inşallah güzel haberler verirsin
dogakartal Bade0022 ovülasyon testi yaptım çatlamayı gördüm 🥰 ama belirtim yok bel ağrısı dışında sanki yokmuş gibi bakalım 😃
Aylinkhramn Benimde 2 Ağustos peki kızlar alttaki cumartesi üstteki dün bu kadar erken çıkarmasi normalmi ben yok gibi hissediyorum ama 2 testte böyle doğruluğu ne kadardır
dogakartal Aylinkhramn 11 gün var daha bata çok erken çıkmış sanki bi kaç gün sonra tekrarlayalım bence 😊
FgD Benimde 3 ağustos Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. 🙏🏻🙏🏻 hepimize tatdırsın bu duyguyu inşallah 🧡🐣
Aylinkhramn dogakartal evet banada erken geldi 2 testte yanlış olamaz diye düşünüyorum deniyimmi 1 2 güne yoksa adetimi beklesem insan sabirsizlaniyo