alinsmom_ Evet kızlar başak burcu olacak nasipse kızım 😍 merak ediyorum nasıl huyları hiç başak tanıdığım olmadı 🤗
Ozgis1s alinsmom_ benim oğlumda başak olucak 🥰 eşim başak zaten başak erkeğini tanıyorum en yakın arkadaşım da başak ( kız). Tutumlu oluyorlar , tertipli titiz , takıntılı , tripli 😂
GrkmDmn alinsmom_ Başak artı yükselen başağım 🤣🫣 temiz titiz takıntılı görüntünün altında az da olsa dağınıklık mevcut 🤣 plancı ve kontrol hastasıyız. Planımız ve kontrolümüz dışında gelişen olaylar aşırı gerginlik yaratır bizde. Spontane olaydan hiç hoşlanmayız 🤣 iş hayatında aşırı düzenli ve disiplinliyiz işimize çok özenliyiz. Kolaylıklar dilerim 😍🙏🏻
Purple95 alinsmom_ ben başak burcuyum. Tek diyebileceğim önce sağlıklı olsun, sonra da Allah sizlere sabır versin. 😂
Zefeyza 6 yaşında kızım başak burcu çok cilveli ve nazlı çok toplu olduğunu söyleyemem ama oyunlarında çok düzenlidir bu sıralar takıntısı başladı durmadan biyeri pislendi zannedip yıkayıp duruyo inşallah sonrasında böyle olmaz bir kova burcu olarak kafayı yicem bu durumdan😂😂😂
alinsmom_ Zefeyza ay ben onu yerim cilveli ve nazlı olması güzel ama aşırı titizlik konusunda bakalım bizi neler bekliyor 🥲
Zefeyza Ver aşırı hazır cevap her şeye bı cevabı var çokta mantıklı karşısındakini susturur öyle diyim 😂
aselinannesi1997 alinsmom_ canım ben basagim doğum günüm 15 eylül kiziminda muhtemel doğum tarihi 13 eylül 😍 eşime Allah yardım etsin iki başak kadınıyla uğraşcak 🤣 benden bi tane daha not:anlaşılması çok zor bir insanim ve çok kavgaciyim vee aşırı takıntılı 🤭