bbaa2805 Kızlar karnım da çok gaz var ve karın kasık ağrım var ne yersem yiyeyim karnım da gaz oluyor, ne yapmam gerekiyor , gebelik belirsiz henüz bilmiyorum
Berivan_sr bbaa2805 hamileliğimi öğrenmeden önce bende ilk defa öyle bişey yaşadım acaba hamile miyim diye düşünmüştüm ve o ay hamile kalmıştım alt karında oluyo değil mi o gaz ve gazı çıkarınca bir rahatlama geliyor inşallah sizde hamilesinizdir 😊
Smilingstar bbaa2805 benim de ay başımda denemeye başladığımız ilk günler iki gün falan yoğun oldu böyle dediğin gibi Hemen araştırmıştım dahamilelik belirtisi olabilirmiş. Sonra yumurtlama günü de adet belirtileri oldu. Bat 29 hakkımızds hayırlısı olsun
FgD bbaa2805 benimde 3 ağustos umarım güzel haberler alırız. Ben mayısta kimyasal gebelik geçirdim aşırı gergin ve takıntılı olmaya başladım farkındayım ama elimden bir şey gelmiyor çok düşünüyorum. Beklemek yıpratıcı ve zor olmaya başladı
Fatmanur12345 bbaa2805 bat 26 Temmuz sadece gazım çok var dediğin gibi ne yaparsam geçmiyor gaz sancısı oluyor bide bakalım insallah gebeyizdir
FgD Ben cumartesi hastanelik oldum bu sebepten inanılmaz şiddetli ağrım oluyor 😞 çok kötü bir şey maalesef doğal yollardan yiyip içebileceğimiz birşey var mı acaba
Utkan Berivan_sr alt karın gergin oluyor patlayacakmış gibi bir his oluyor bende de şu an o var transfer oldum İnsalalh tutunmuştur 🤲🏻
Berivan_sr Utkan inşallah tutunmuştur stres yapmayın kafanızı bedeninizi rahat bırakın herşey gönlünüzce olsun 🌸
cansugunes0210 Valla o gaz bende de var yeni hamileyim bende gerçi önceden de çok olurdu da sıcak suyla şerbet yap iç bana o kadar iyi geldi ki rahatladım desem yeridir sıcak ve kaynar olacak bide içine şeker yada bal koy baya Bi çok iyi geliyor valla tavsiye ederim
Utkan bbaa2805 inşallah bol bol dua edelim birbirimize ❤️🤲🏻🤲🏻 Aklımıza çocuğu düşüren rabbim karnımıza da çocugumuzu versin inşallah 🤲🏻
bbaa2805 Berivan_sr 3 ağustos hiç şaşmaz hep gününde gelir bakalım beklicem o zamana kadar test yapmadan