br2023 Duyguhayat Sağlıklı olsun da doğum şekli pek önemli değil. Ama önceden hazırlıklı olmak için bilmek daha iyi tabi🥰
Duyguhayat br2023 tabiki sağlıkla insllah hepimizinde ☺️Benm 2. Dogum ilkide sezeryandı buda mecburi sezeryan olck ztn
Sr406693 31+3 de 1800 dü şuan 32+4 olduk randevu ayın 2 de 34 haftalık oluyor o zaman ne kadar olucak bakalım 🩵
Lara_ Regima en son 23 haftalık iken gitmiştim, 600 grama yakındı, şuan 24 + 4. Haftadayım. nasıl bilmiyorum. :)
Makbule_199110 Booksandcats gecen hafta çarşamba gitmiştim 20.5 gunlkdu kizim 372 gr demisti minik kuşum
seddackr 34+5 Dün kontrolüm vardı. 2461 gram olmuş. Tüm değerleri önde ama göbek çevresi 1 hafta geriden geliyor. Doktor fit bebek göbeği yok diyor ama niye göbek çevresi 1 hafta geride ki :( insanın kafası takılıyor
Sd2147_ seddackr benim bebiş için de göbeği bir hafta geriden geliyor dedi 35 haftalığiz ama sağlığı iyi çok şükür sağlıklı doğsun inşallah 🌸🩷
Mervesevim12 seddackr seddackr Benim de 35 haftalık 2300 gr . Karın çevresi 2 hafta geriden geliyor. Benim yarım rahmim var bu yüzden bir noktadan sonra bebeğin kilo alması yavaşlıyor🥰 ilk kızım 2300 doğmuştu 38 +1 de bu ona göre daha kilolu olacak gibi 🙏🏻
seddackr Sd2147_ amiiin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Doktorun yorumu ne oldu peki? Bizim doktor fit olsun zaten göbek iyi bir şey değil falan deyip üzerinde durmadı. Zaten kiloya takıntılı bir doktor.