Manolya-27 alp2020 bence Talha Tiryaki Ben Ona gidiyorum 32 haftalık gebeyim gayet uzun ve detaylı inceliyor her kontrolde
alp2020 Booksandcats muayenesi çok kısa sürüyor bebeğe çok kısa bakıyor.sixin de öyle mi . bende 24. haftadayim hala içime tam sinmiş değil
Silanizz-09 Hatem Hastanesi’nde Yılmaz Gencoya gidiyorum bir doktor ancak bu kadar ilgili ve şakacı olur bütün kontrollerin çok çok güzel geçiyor aşırı ilgili ve çok iç açıyor kesinlikle öneririm
Ezgiklc1 Silanizz-09 ilgilenmediğini aceleci davrandığını söylüyorlar doğru mu acaba ? Bende gitmek istiyorum ama yorumlarda bazıları 2 hastayı birlikte alıyor hemen muayene edip çıkarıyor yazmışlar bilgi verir misiniz
Ber277 Silanizz-09 Bende hatemde Nazire hanıma gidiyorum güzel ilgili ama aşırı kalabalık o insani geriyor açıkçası
Silanizz-09 Ezgiklc1 Hiç 2 hastayı bir arada aldığına şahit olmadım evet çok kalabalık oluyor ama asla ilgisiz bir doktor değil ben çok memnunum özellikle de bir problem olduğu zaman 7/24 mesaj atabiliyorum
Nraltnk Liv Merve evrensel çok memnunum ne zaman muayeneye gitsem kapısının önü en dolu doktor da hep o zaten