Hanımlar merhaba,
Dün korkunç bir an yaşadım ve sizinle paylaşmak istedim çünkü halen etkisinden çıkamadım 😢
Sabah saat 7’de kalktım bacaklarıma kramp gireceğini hissettim çok şiddetli şekilde.. o sırada eşime seslendim ayaklarımı germesi için çünkü sadece o etki ediyor.
Bide eşim yatağın ucunda baktım ayaklarımı germiyor durdu böyle, bende baktım olmayacak kendimi zorladım ayağa kalktım.
O sırada eşim su istedi benden, bende bacaklarıma odaklandığım için eşimi göremedim. Bide baktım “pat” diye bir ses kafasını duvara vurdu yerde yatıyor, bende ne oldu diyorum sesleniyorum eşime, dengesini kaybetti sandım, bide baktım ki bilinci gitmiş cevap vermiyor bana.
Kızlar benim ömrümden ömür gitti o derece korktum ki 29 haftalık hamileyim de, bütün binayı ayağa kaldırdım o kadar bağırdım korkudan.
Neyse daha sonra eşim kendine geldi bir 10 saniye o bana soruyor ne oldu diye ben ona soruyorum ne oldu diye, yine su istedi ve su istediği gibi tekrar bayıldı ben Ercan Ercan diye bağırıyorum, ilk defa böyle bir şey başımıza geldi ben feci kendime gelemedim dedim bu böyle olmicak yan yatırdım eşimi ondan sonra acili aradım hemen, arayana kadar zaten uyandı eşim, hemen su getirdim kendine geldi biraz eşim, o kendine geldi ben 1 saat boyunca ağladım galiba çok korktum kendimi o kadar çaresiz hissettim ki hayatımda gerçekten düşünüyorum da biz ölüme karşı hiç bir şeyiz yani.
Sorum şu acaba neyden dolayı olabilir bu bayılma olayı bide kasılmalarımı nasıl azaltabilirim hanımlar çünkü bu durumdan kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki 🥺😢😢
Teşekkür ederimm