Glnrskr hatseum12 Ben 2 litre içiyordum bebekte sıkıntı yok ama kendim susuz kalıyormuşum doktorum öyle söylemişti. Şuan 3 litre içiyorum günde şimdilik bir sıkıntı yok. Kontrole gittiğinizde doktorunuza danışın ama 2 litreden aşağı içmemeye çalışın.
hatseum12 MSG_ ilk 3 ay bende öyleydim şimdi rahat rahat içiyorum. su içemiyorsanız içebildiğiniz sıvı başka içecekleri için
hatseum12 Melisaatik ilk aylarda çok normal ama çok sıcaklara denk gelmiş ilk aylarınız biraz zorlayın artık
hatseum12 Asya-asel bir de bi anda geliyor afedersiniz. oturduğum yerde altıma yapacak gibi hissediyorum bazen 😂
hatseum12 nurlique bende şişe olmadan içmeyi unutuyorum. geçen düğüne güne falan gittik şişemle geziyorum bende 😂
nurlique hatseum12 artık herkes ben gelmeden önce tuvaleti falan ayarlıyor kendime trendyoldan altı muşambalı tuvalet örtüsü aldım onu klozete serip oturuyorum istediğim yerde sağı solu silip 😂😂diyorum idare edin bi süre daha
Zynpkcn Bence suan hu sıcaklarda idrar renginden ziyade bebegide dusunerek icmek.lazim ben 4 litre iciyorum en az ama ben su icmeyi.seviyorum normaldede cok icerdim
hatseum12 nurlique aa öyle birşey mi var bende alayım iş yerinde tuvaleti erkek kadın kullanıyoruz çok zorlanıyorum
Turunculu Melisaatik karpuz kavun şeftali tüketmeye çalışın , bende uzun süre su içemedim midem bulandı . Meyveden aldım su dengesini , birde şişe su alın oda bir nebze iyi geliyor
Fulyaacar Merhaba çok zor su tüketiyorum sudan huylaniyorum şuan 6+5im ayran içsem de qyni şey olur mu acaba çok zorluyorum kendimi olmuyor 1 litreyi zor görüyorum
hatseum12 Fulyaacar başlarda bende ayran soda öyle almaya çalışıyordum sonra artık mide bulantınız hafifleyince arttırırsınız
Kuzeymom_ hatseum12 günlük net 5 litre içiyorum hatta bazen fazlası bile oluyor gece uyuyacağım zamanda yanıma 1 litre alıyorum sabaha kadar da o bitiyor
Daisyy000 hatseum12 Gebelikte aşırı içemiyordum ama lohusayken resmen su sebili gibiydim 5 litre içiyordum ciğerim yanıyordu 😅
Bebemiz 2,5-3 litre içiyorum. 2,5 litrenin altına düşmüyorum 3 içsem mutlu oluyorum :) idrar yolu enfeksiyonu varken 3,5 litre içiyordum
Kubra1609 Melisaatik biraz soğuk olarak tüketmeyi deneyin benimde bulantım coktu su dengesini ya meyveyle yada hastaneye gıdıp serumla karsılıyodum hafıflemeye baslayınca soğuk su ıcmeye basladım ılık su bulantı yapıyodu ama cokta soğuğa yüklenmeyin kolaylıkla enfeksiyon olabiliyoruz