Tomucuk12 hastane yönetiminde tanıdıklarım var cümlesini bilerek kurmuştum. Cümle kurma tarzınızdan belliydi çünkü böyle düşüneceğiniz, bir doğrulama yaptım mesleki olarak. Tezimi sosyal medyada cehalet ve ön yargı üzerine yazmıştım, keşke bitirmeden önce bu yorumlarınızı görmüş olsaydım. Neyse. Öncelikle oradaki doktorlar yani kadrolu doktorlarıyla herhangi bir operasyon geçmişim yok. Kaldı ki yok oranın çalışanıymışım da, yok şu bu gerçekten nasıl bir zihniyet nasıl bir kötü düşünceler aklım almıyor. Senaryo yazar gibi kurgu yapıp yükselmişsiniz. Adınıza, hem hemcinsiniz hem de bir insan olarak ciddili bir şekilde üzgünüm. Lütfen bu kadar abartıp, büyütüp, içselleştirip üstüne de negatif kusmayın. Doktorum orayla anlaşmış, bende o nereyle anlaştıysa orada doğum yapmak istiyorum çünkü doktor benim için öncelik. Kaldı ki apar topar bir ameliyata alındım, yüksek erken doğum riski bi taraftan bebeğimin sağlığındaydı bütün aklım kalbim. Benim o endişem o ameliyathanede geçti mesela. Hemşiresinden, beni sedyeyle götüren görevliye anestezi uzmanına kadar hepsi o kadar rahatlattı ve güzel enerji verdi ki bunu yaşamadan anlayamazsınız. Bir de eski iş yerim oraya yakındı, haliyle sosyal ortamlarda statü bazında bazı kişilerle tanıştım. Hiç birinin o hastanede operasyon geçirdiğimden ve doğum yaptığımdan haberi yok mesela. Ya hepsini geçin, herkesin beklentisi ve hikayesi aynı olamaz. Ben doktorumdan ve hastaneden çok memnun kaldım. Ama siz aynı doktordan hiç memnun kalmayabilirsiniz. Şimdi bu yüzden hastaneyi kötüleyebilir miyiz? Ayrıca bu yaranmak ne kadar çirkin bir tabir. Ben şahsi deneyimlerimi paylaşıp, kendi yorumumu yapıyorum. Sizin orada kötü bişey yaşamış olmanız veya başka bir sebeple negatif düşünmeniz beni bağlamaz. Benim doktorumla o hastanede doğum veya operasyon geçirdiniz mi? Ona göre yorumlarımızı kıyaslayalım lütfen. Ve uslüp konusunda da etik falan diyosunuz ya biraz saygılı olun lütfen. Size sizin gibi kaba bir üslup ve hırçınlıkla öfkeyle cevap verip, istediğiniz tartışma ortamını yaratıp gecenizi renklendiremedim kusura bakmayın, hayırlı geceler 🙏