Sarina98 Ben ilk günlerde aşırı çok korkuyordum ama yaklaştıkça bi huzur doldu içime. Bilmiyorum, çok garip
metemom_ Sarina98 dün sancıyla devlet hastanesinin aciline gittim maalesef orda da bir hemşire açıklık muaynesi yaparken rahim ağzına zarar vermiş nişanım geldi aşırı lekelenmem var açıklığım da olmuş 1 parmak
Sarina98 metemom_ doğumla ilgili ne dedi doktor? Bebek iyi mi? Doğarsa merak etme, inşAllah sağlıklı olacak. Artık son haftalar. Zor olanları geçtik
metemom_ Sarina98 ilaçlar fayda ediyor canım kasılmam var ama sancımı baya azalttılar birazdan da doktor açıklık ve ultrason muayenesi yapacak tekrardan eğer iyiye giderse yarın taburcu edip günlük olarak hastaneye çağıracakmis
metemom_ Sarina98 bir gün daha uzattılar canım yatışı hâlâ kasılıyor bebek bu gün de tedavi edelim ilaçları bitir ondan sonra karar verelim dedi doktor lekelenmem bitmiyor hiç
metemom_ Sarina98 baktılar canım açılmam hâlâ var sancım yine arttı doğum sancısı bu diyo bir sürü ilaç veriyorlar hâlâ
metemom_ Sarina98 saol canım çok şükür suyum gelmedi öyle tutuyorlar zaten suyum gelmis olsa hemen doğuma alacaklar
KumsalAdaMom24 metemom_ allah yardımcın olsun canım sürekli aklımdasın valla hep senden bahsediyorum nasıl oldu acaba diye bakıyorum profiline sürekli de yazıp sıkmak istemiyorum zaten ne yazmam gerektiğini de bilmiyorum. İnşallah iyisinizdir bebiş de sende ❤️
Sarina98 metemom_ günaydın, nasılsın? Nasıl oldunuz? Dr ne dedi? Kontrolden geçtinmi? Gece nasıl geçti?
Zey__23__ KumsalAdaMom24 ben normal diye gittim sezeryanla bitirdim 6 gün oldu gayet de sıkıntısız geçiyor çok şükür normal istedim ama nasip olmadı ben de aynı duyguları yaşadım ilk günler içimden çıkınca bi boşluk hissettim çok tuhaf bir his hamileliğimi özledim ama kucağına almakda bambaşka bir his ❤️
KumsalAdaMom24 Zey__23__ bende normal istiyorum ama Allah bilir ne olacağını ne olur ne olmaz diye kanımı verdim sezaryene dönerse diye bakalım bekliyoruz nasıl sonuçlanacak 🥹 inşallah bizde o kucağımıza aldığımız hissi yaşarız ❤️