Mavisevgim Kaç derecede açıyorsunuz klimanızı, klima almayı düşünüyorum memnun kaldığınız bir marka,model önerir misiniz
Satisati Mavisevgim evin derecesi 23/24 olacak şekilde ayarlayın😊 hava tazeleme özelliği olan bir kilima alırsanız daha iyi olur sizin için
Minnaksever Mavisevgim bebeğim yenidoğanken doktor sürekli bize evde klima açın 25 derecede diyodu gönül rahatlığıyla acabilirsimiz direkt vurmadigi surece sorun yok.biz biraz isilik yapmıştık da çocuğu 🥹
aslhnkrts9 Mavisevgim biz yeni aldık bir ay oldu 29 da çalışıyo. Çok aşırı sıcaksa 24 derecede sabit kalıyor. Bizimki vıesmann marka memnunjz
yagmurus Minnaksever bizde klima aldık ama bir şey soracaktım elektrik faturası ne kadar geliyor çok mu acaba biz de aldık ama kaynanam başladı söylenmeye fatura çok gelir altından kalkamazsınız diye merak ettim ne kadar geliyor
Satisati yagmurus klimanız hangi enerji sınıfında,? Ayriyetten klimalada wi-fi özelliği varsa servis çağırıp aktif hâle getirerek saatte,günde,ayda ne kadar enerji tüketimi olmuş bakabilir fiyatını öğrenebilirsiniz
Minnaksever yagmurus biz hiç kapatmiyoruz yeni aldık geçen ay 12000lik 7/24 açıktı ama 25 derecede sürekli açık olduğu için bütün evi soğutuyor.1000 TL geldi fatura gayet iyi
Aybukealtintas yagmurus merhaba, günde yaklasık 23 saat falan calısıyor bizim klima, fatura 300,400 TL kadar arttı, cok fazla bir elektrk yükü yok klimanın
bebeefendi yagmurus yeni jenerasyon klimalarin çok fark ettirdiğini sanmıyorum biz de aldık bu sene hamileligim sebebiyle 1 ayda faturada 40 tl fark yarattı. fakat bu sadece bir odada çalışan ve 12′lik bir klima. a++ kategoride. ama siz de yeni almışsınız çok büyük meblağlar geleceğini sanmam
Umutmirzainci Minnaksever zamlı fatura geldi mi hiç ? Bizim 15günlük (günde 4-5 saat açtık) 480 geldi 🤦🏻♀️ zamlı hali
Nisanur4542 yagmurus Vestel’de inverter klimada WiFi özelliği var suanda ben kullanıyorum ama daha fatura gelmedi bakalım kaç gelecek
yagmurus @"Minnaksever anladım canım teşekkür ederim 18000 lik aldık bizde bugün olacak kurulumu inşallah bizde memnun kalırız
Civciv53 Umutmirzainci kapatıp açmayın nem alma modunda çalıştırın sürekli çok yakmaz hem ortamı buz gibi de yapmaz
Neferut Aybukealtintas ben 2 klima calıstırıyorum 24 saat calısıyor 800 lira civarında fazla geldi tam dediğiniz oranlarda geliyor
yagmurus bebeefendi bizim evimiz doğal gazlı değil iki yaşında oğlum var doğumuma az kaldı aslında benim için ısınma önemli kayınvalidem öyle bir abarttı ki alacağımıza pişman etti yorumunuz için teşekkür ederim 💜
yagmurus Nisanur4542 biz Altus inventer 18000 lik aldık bugün kurulacak bakalım inşallah memnun kalırız