Her posta ne zaman doğuracağım, lütfen doğ artık kızım diye yorum yazan beni hatırlayan anneler olur belki. Sanırım artık doğuruyorum. Normal doğum diye pilatesler, perine masajları, doğum eğitimleri almışken şu an sezaryen hazırlığındayım. Canım kızım sağlıkla doğsun da gerisi teferruat.
Dün gece uykumda bebeğimi hissedemediğim için uyku arasında “sabah olsun da bir hareketlerini sayayım sanki hareketsiz biraz” dediğimi hatırlıyorum. Sonra uyudum 😂 sabah uyandım hareket yoktu dedim bir dürteyim eşimle ilişkiye girdim ki hep hareketlenir sonrasında. Yok hareket yine. Kahvaltı yaptım filan. Hala öyle bir harıl harıl hareket etmiyor kızım. Yürüyüşe çıktık eşimle. Çikolata yedim. Bütün tuşlara basmama rağmen hissedemeyince en iyisi gideyim bir nst ye bağlanayım nabzını göreyim içim rahatlasın dedim. Vee o nst sonucu yatış aldım. Yatış sırasında düzensiz kasılmalarım başladı ama kasılmalar harici bebeğim sanırım biraz strese girdi. Nabzı çok stabil. Hareket etmiyor gerçekten. Oksijen filan da verildi bana ama kalp atışları istedikleri seviyelere çıkmadı. Muayene edildim açılmam da yok. Nöbetçi ebeden aldığım bilgiye göre doktorum sabahki programını ve planlı sezaryeni olup olmadığını sormuş “sanırım sizi 08.15te sezaryene alacak diye düşünüyorum” dediler ve beni ufaktan hazırladılar. Ojelerimi ve takılarımı çıkardılar. Ben de uyumaya gidiyorum şimdi. Nasıl geldiğinin benim için hiçbir önemi yok yeter ki sağlıkla gel küçük meleğim 💜 Uyanık annelerden dua bekliyorum. Umarım buraya yazacağım pozitif bir hikayem olur. Herkese iyi geceler