• Gebelik
  • Son günler çatladım daraldım 39+4

Az sık dişini. En fazla bir haftan kaldı. Bir daha içinde olmayacak bebişin öyle düşün 💕🧸

38songul bende 37 haftalığım sanki hiç doğurmucakmsm gibj geliyor bana sancım yok bişey yok daha 😊acaba nasl olacak nasl gelecek diye bekliyorum sağlıkla hayrlısi ile gelsin insllah bebişler🙏

Bir bedende iki kalp olmayı özleyeceksin biliyorum aşırı zor ama az sabır bol bol yürü çömelme hareketleri yap merdiven in çık 🧡

38songul evet ya bende 39 olucam çok bunaldım artık sanki o gün bir türlü gelmicekmiş gibi bir hal aldı uzun geldi beklemekte Allah hepimizi düz kolaylıkla kurtarsın inşallah 🙏🏻🙏🏻

39+4 bende ama tık yok bebek dogum pozisyonda sağ taraftaydı bi hafta önce pilates yapıyorum hurma yiyorum ama bana mısın demiyor

Ben de 39+4 teyim. Bende de hala bu doğum sancısıdır diyeceğim cinsten bir şeyler yok. Bugün ayaklarım çok şişti. Bir de bebek ara ara mideme doğru toplanmaya başladı. Rahatsız edici şekilde karnımda hareket ediyor. Ne zaman doğacak bu bebişler 🤗