BUSEBUYUKGUMUS Gokturkmom_ ilk gebeliğim ikizlere hamileyim 19+4 de hissettim şimdi 23 haftalık olduk belirgin tekmeler başladı
Merve-dmr Ebbruc Gokturkmom_ yarın 15 olucaz bugün pıt pıt bişeyler hissettim bende sol alt tarafta bu ikinci gebeliğim diğerini 17.haftada hissetmiştim 🥹🥰
BG02_ Gokturkmom_ Bende 14 haftadayım uzanırken böyle seğirme gibi çok tuhaf bir şey hissettim. Bağırsak hareketi mi acaba diyorum ama genelde bağırsaklarım hareketlidir bu biraz farklı geldi heyecanlandırdı :)
minigimherseyim_ Ebbruc yok ya özele gittiğim halde net bir şey diyemem dedi siz devlete mi gidiyorsunuz bende 16. Haftada devlete gidiyim bide aman sağlıklı olsunda insan merak ediyor yine benim iki düşüğüm oldu öncesinde rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın 🙏
Ebbruc minigimherseyim_ özele gidiyorum devlette kolay kolay söylemiyolar zaten cinsiyeti 20.haftalara kadar, benimde bi düşüğüm bide erken doğumum var öncesinde. Sağlıkla alalım kucağımıza 🙏🏻
Ezel16 Gokturkmom_ Küçük küçük seyirme ve kıpırtıları 17. haftalarda hissetmeye başladım ❣️ 20+3 de tam net tekmelerini hissettim 🥰🩵🫶🏻
Letubra Gokturkmom_ ilk gebeliğim. Eşimin askerden geldiği akşam 16+4te hissetmiştim. Babasına kur yaptı herhalde 😄😄
Gizem-1009 Gokturkmom_ 14+3 içimde bir şey hareket ettiğini hissettim ilk gebeliğim bebek mi bilmiyorum çok heyecanlandım bebeğim kız
Lalealatas Gokturkmom_ ilk gebeliğim 18. Haftada hissettim şu an 19 günde en az 2-3 kere hissediyorum hareketini 🥰
Sumeyrall İlk bebeğim 14. Haftada çok ufak hissetmiştim 16dan sonra daha belirgin hissetmeye başladim 🌸
Siyahzadee Husne39 benimde 17 haftam 2 gebelik hissetmiyorum ama ilk gebelikte 16 haftada hissetmiştim doktor bir sıkıntı yok desede biz anneler illaki korkacak endişe duyucak şeyler buluyoruz napalim