Ebbruc minigimherseyim_ 12 haftalıkken gitmiştim önceki ne dedi doktor erkek dedim buda erkek gibi dedi sonraki hafta tekrar gittim bacaklarını kapatmıştı artık 2 hafta sonra öğrencem inşallah 🥰 siz öğrendiniz mi
Gelin45 haftada net şekilde hissettim,hatta eşim de elini koyduğunda hissetti. Ondan önceki haftalarda hep minik minik hareketler hissetsem de acaba benim karın bağırsak hareketlerim mi diye tereddüt ettim emin olamadım. Ancak o güzel gün geldiğinde net bir şekilde “pıt” etti ve hiç şüphem kalmadı , minik kızımızın bize merhaba deyişiydi 🐣
umycnr94 Oğlumu 19 gbi hissettim kızımı 20de. Sonra net hissettim ikinci gebelik erken dyilar ama bn bnu biraz geç hissettim
Gizem9688 20 de ben hissettim 22 de eşim hissetti. 34 olduk artık tabiki su an tekmeler tokatlar havalarda ucuşuyo
Hiranurunannesiii Gokturkmom_ İlk gebeliğimde 18.haftada hissetmiştim, 2.gebeliğimde 15.haftada hissettim. 🌸
minigimherseyim_ Ebbruc yok ya özele gittiğim halde net bir şey diyemem dedi siz devlete mi gidiyorsunuz bende 16. Haftada devlete gidiyim bide aman sağlıklı olsunda insan merak ediyor yine benim iki düşüğüm oldu öncesinde rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın 🙏
01180322 Aylaa123 bende kızımı 16. Haftada hissetmeye başladım. Şimdi 6 aylık eli dursa ayağı durmaz😁
Zeyciikk @Gokturkmom_ ben ilk kez 19+4te net hissettim eşim de 21.haftada hissetti🥹 23 haftalığız artık iyice kıpır kıpır dışardan da belli oluyor hareketleri😍
zeynosileannis Gokturkmom_ 16. Haftada hissettim şimdi 12 haftalık hamileyim ikinciler dhaa erken olur diyorlar bekliyorum 😊
1edanur Gokturkmom_ 19. Hafta hissetmeye başladım şuan 20. Haftadayım ve her an onun hareketini hevesle bekliyorum 🥹