Beyzaa22 Kızlar 16 haftalım hamileyim yanlışlıkla çok acıktığım için bir kaç dilim karışık pizza yedim sonrasında sucuğun sosisin yasak olduğu aklıma geldi şuan canım çok sıkkın bu zamana kadar da hiç yememiştim açıkçası biraz gerildim
Merve-metin Beyzaa22 sonuçta sucukta sosiste pizzayla birlikte pişiyor canım çiğ olmadığı için bişey olmaz ben sucuğu sosisi kızartıp yiyorum çiğ yemediğin sürece sorun olmaz
Hulo2105 Beyzaa22 35. Haftamdayım neredeyse ayda 2-3 kere pizza onun haricinde kahvaltıda sucuk sosis hep yedim. Bu kadar korkutmayın kendinizi
boraninannesi_ Ben sucuk haftada 1 falan yiyorum evde, önemli olan çiğ tüketmemek diye biliyorum siz de 1 kez yemişsiniz korkmayın bir şey olmaz allahın izni ile❤️
Baltanem Pizzanın üstünde pişmiştir zaten çiğ değildir midene dokunmuyorsa aşırıya kaçmadığın müddetçe bir sorun olmaz canım ilk gebeliğimde çok dikkat ediyordum başlarda sonra yavaş yavaş yasakları çiğner oldum 😅 şimdi 2. Gebeliğim azda olsa yiyip içiyorum çoğu şeyi kesin kırmızı listede olanlara yanaşmıyorum ama
oykualya Baltanem 3. Gebeliğim şırdan mumbar midye ne varsa yiyorum 😂 hiç bişey olmuyo eğer tazeyse bu kadar kasılmaması gerek bencede ben üç gebeliğimde de kesmedim
Beyzaa22 @“Elveda30kilom” evet evet bir kez yedim değil mi bişey olmaz allahın izniyle bi an çok tedirgin oldum
Baltanem O ürünleri çiğ yemek sorun ama piştikten sonra zararı yok sadece sucuk baharatı bir besin pndan dolayı midene dokunabilir dokunmuyorsa sorun yok
yokusbebek Ben de pizzaya dayanamıyorum. Sosis , sucuk zaten üzerinde pismistir. Ama ben yine de vejeteryan yemeyi tercih ediyorum. Hiç bir şey olmaz, endişelenmeyin 🌸
Mhtpdrmz06 Beyzaa22 bende bugun yedim valla 😃 gerilecek birşey yok canım benim. Canın istemiş yemişsin bu kadar kasmayın ilk gebelikte okey herşeyi takma modunda oluyo insanda rahat olun biraz hiçbirşey olmaz
fairytale_ Beyzaa22 çiğ yemediğim sürece bişey olmaz canım ben bir keresinde kokoreç bile yedim canım istediği içinnn🤤
nurdangg Evet işlenmiş et ürünleri bakteri üretme ihtimali olduğu için yasak normalde ama ayda yılda bir canımız çektiğinde yemek çok riskli değil bence ya ben canım istediğinde eşimin pizzasından 1-2 dilim tırtıkladım hep çok sık yemediğiniz sürece kasmayın aksine aklınız kalıp can çekmesi yaşamanız daha kötü