Nisapoyraz4270 Enginnmusab25 bekarken hep kilo alıp 55leri görmek isterdim 32+2 haftalığız 11 kilo aldım 59 kiloyum şuanda
Cckesra 36+5 olarak 3’5 kilo ile devam ediyorum bende bugün gittim doktora 3150 gr dedi bebiş bende şaşırıyorum ama olabiliyor çok stres yapma önemli olan bebiş sağlıklı olsun 🫠
Yldz111 Ben de 34+2 yim su an. Fakat 2 kilo aldim basta 3 kilo verdim onlari geri alip 2 kilo aldim . Normalde de kilo almaya çok meyilli bir insanım fakat hamileliğin başından beri çektiğim mide bulantısı yüzünden doğru düzgün bisi yiyemiyorum . Canım istediğini de midem küçülmüş sanırım yiyemiyorum ..doktor bana da kilosu iyi dedi 31 haftalikken 1650 gramdi ama minyon olacak belli ki dedi. Maalesef ben de kendimi suçluyorum bebeği yetrince besleyemedigm için ama elimden de bişi gelmiyor. Yani almayanlarin da yemeyim kilo almayım diye düşündüklerini zannetmiyorum
Mercimekannesi45 Tugcetek7 hey maşallah sübhanallah 🧿🧿🧿 sağlıkla gelsin vallahi bende tam on kilo aldım 30 haftayiz daha iki ay var 🥴 sonum hiç hayra alemet degil😂🤣
Tugcetek7 Mercimekannesi45 hiç öyle düşünmeyin bence son zamanlara doğru porsiyon miktarları ister istemez düşüyor bebek mideye baskı yaptığı için ikinci hamileliğim ordan biliyorum son haftalar çokta kilo alınmıyor tartıdaki rakamın artma sebebi büyük oranla ödem 😃 doğumla genelde 7 kilo birden gidiyor sonrası da emzirmeyle halloluyor
YesimAykut Enginnmusab25 ben de 16 haftalığım kilo alamıyorum, midem almıyor, herkes şimdiden 2 3 kilo almış ben yerimde sayıyorum, inşallah bebişlere bişey olmaz canım, geçen hafta 190 gr dedi doktor kilosuna, takip edeceğim bakalım