Hatice5258 huvuuuuff dikkatli bakıldığında evet var sanki böyle silik rengi pembe gibi ama 2 gün geçsin bi daha yap eğer daha netlesiyorsa tahlil ver. Herşey gönlünce olsun inşallah
Gkce18 Canım ben ince bi çizgi görüyorum sanki, yarın tekrarla varsa kesin koyulaşır bide ilk idrarla yap canım yeniyken ilk idrarla olması daha belirgin çıkarıyor 💖
huvuuuuff Gkce18 çok teşekkür ederim gerçekten çizgi var yani eminim inşallah vardır sağlıklıca. Yarın tekrar edeceğim sabah ilk idrarla💖
Gkce18 huvuuuuff rica ederim canım yarın yapıp atmanı bekliyorummm hayırlısıyla inşallah pozitif görürsün🥰
Gkce18 Zeyson canım ben bugün yaptım çatlamadan sonra 11. Gün bugün 30-40 dk sonra gölge tarzında bişi oluştu ama ciddiyete almıyorum benim gebelik hızlı yansımıyor teste ilk gebelik 17. Günde zarzor yansımıştı oyüzden beklicem biraz daha Sen naptın
Zeyson Gkce18 bende yarın 11. Gün sabah ilk idrarla erken gebelik testi denicem zaten salı günü bat tarihi daha öncegi hamileliğimde 15. Gün tam net koyu iki çizgi çıkmıştı
Zeyson Gkce18 ama bende sanki gördüm gölgemsi bişe innovitanın gebelik testi böyle silik çıkabiliyo yarın sen bi erken gebelik testi denesene cnm prodoctorun
Zeyson Gkce18 hadi bakim inşallah vardır bendede adet olacakmışım gibi ara ara kasık agrısı giriyo ama kısa sürüyo hemen geçiyo